Hollywood-tähti huomasi mahdollisuuden ottaa suoraan yhteyttä Donald Trumpin poikaan – lähetti paljonpuhuvia viestejä - Viihde - Ilta-Sanomat

Hollywood-tähti huomasi mahdollisuuden ottaa suoraan yhteyttä Donald Trumpin poikaan – lähetti paljonpuhuvia viestejä

Seth Rogen otti yhteyttä Donald Trumpin vanhimpaan poikaan.

Seth Rogen­

18.2.2017 18:35

Kanadalaisamerikkalainen näyttelijä Seth Rogen, 34, teki Twitterissä huomion: Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vanhin lapsi Donald Trump Jr. seuraa Rogenia.

Isästään poiketen Trump Jr.:llä on runsaasti seurattavia, yli tuhat.

Yhdysvaltain ja Maan tulevaisuudesta huolestunut näyttelijä sai oivalluksen, näki mahdollisuutensa vaikuttaa ja otti yhteyttä Trumpin poikaan.

– Yo! Huomasin, että seuraat minua Twitterissä. Voisitko pyytää isääsi eroamaan, ennen kuin hän tuhoaa koko planeetan. Kiitos, kaveri, Rogen twiittasi.

Yo! @DonaldJTrumpJr! I noticed you follow me on Twitter. Please ask your dad to resign before he destroys the planet. Thanks dude.— Seth Rogen (@Sethrogen) February 16, 2017

39-vuotias Donald Trump Jr. on presidentti Trumpin vanhin lapsi.­

Myöhemmin hän lähetti Trump Jr.:lle yksityisviestejä ja julkaisi kuvakaappaukset, jotka ovat saaneet paljon mediahuomiota.

– Hei äijä! Tässä on Seth. Isäsi yrittää häpäistä median, liittoutua Venäjän kanssa ja tuhota ympäristön. Olisi supersiistiä jos voisit olla silleen, että ”hei faija, mikset lopeta kaikkea tätä ja palaa vain olemaan tyyppi tv:ssä.” Valtaosa maailman ihmisistä olisi aika innoissaan. Kiitos!!!

Let's see if this works! pic.twitter.com/q5b3d8U4Nx— Seth Rogen (@Sethrogen) February 16, 2017

– Hei jätkä. En halua vaikuttaa omituiselta tai mitään. Tajusin juuri, että voin lähettää sinulle viestejä, joten ajattelin tehdä niin. Joten, ehkä voisit kysyä isääsi tutkimaan, oliko hänen kampanjassa yhteydessä Venäjään kampanjan aikana? Tai edes saamaan jonkun tutkimaan (Michael) Flynnin yhteyksiä Venäjään? Tai vain pyytää isääsi palaamaan tv-ohjelmien isännäksi? Olen varma, että hän tykkäisi siitä. Hän ei vaikuta pitävän tästä. Kiitti kaveri! Peace!!!

Sliding in to your DMs like: pic.twitter.com/zsUT4e2CnG— Seth Rogen (@Sethrogen) February 16, 2017

Hiljattain Rogen teki pilaa presidentti Trumpin twiitistä, jonka mukaan hän ei tunne Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia. Rogen vaihtoi Trumpin alkuperäiseen viestiin Putinin nimen tilalle hyvän ystävänsä, lukuisissa elokuvissa Rogenin rinnalla esiintyneen James Francon.

I DO NOT know James Franco. I have NO relationship with him, never worked with him, and the haters are going CRAZY. pic.twitter.com/mLGuDfmlhi— Seth Rogen (@Sethrogen) February 7, 2017

Rogen näyttelee tänä vuonna ensi-iltaan tulevissa elokuvissa The Disaster Artist ja Zeroville. Franco esiintyy molempien filmien pääosassa ja on ohjannut ne.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?