Mikä muutos! Miss Suomi Shirly Karvinen vaalensi tukkansa – edusti gaalassa tyrmäävänä pikkuruisessa mekossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikä muutos! Miss Suomi Shirly Karvinen vaalensi tukkansa – edusti gaalassa tyrmäävänä pikkuruisessa mekossa

Hallitsevalla Miss Suomella Shirly Karvisella on käynnissä hiusten vaalennusprojekti.

Vielä tammikuussa Shirly oli täysin tummatukkainen.­

18.2.2017 13:12

Hiljattain Miss Universum -kisoista koti-Suomeen palannut Miss Suomi Shirly Karvinen oli perjantaina paikalla Tampereella järjestetyssä Iskelmä-gaalassa.

Shirly julkaisi kuvan gaalatunnelmista Instagram-tilillään. Suomalaiskaunottarella oli yllään vaalea minimekko, jossa oli aulis dekoltee sekä rohkea halkio mekon alaosassa.

Shirly näytti gaalalookissan kerrassaan tyrmäävältä.

– Tänää käytiin kuuntelee iskelmää pikkumekossa. Voi taas palata hyvällä omatunnolla takas verkkareihin, Shirly kirjoitti kuvan oheen.

Filippiineillä järjestetystä kilpailusta palattuaan Shirly on alkanut vaalentaa tukkaansa, ja vaalennusprojektin tulokset näkyivät selvästi Iskelmä-gaalassa.

Shirly on kertonut hiustensa vaalentamisesta sosiaalisessa mediassa.

– Tukan vaalennusprojekti. Oonkohan kesään mennessä blondi? Shirly kirjoitti Instagramissa kolme päivää sitten.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Shirlyn hiusten vaalentuminen oli havaittavissa jo reilu viikko sitten Memphis-ravintolan syntymäpäiväjuhlissa, joissa Shirly vieraili. Hänen tukkansa oli jo tuolloin totuttua vaaleampi.

Kuten IS aiemmin tällä viikolla uutisoi Shirly Karvisen missivuodesta on tulossa varsin pitkä, sillä Sunneva kantola paljasti perjantaina IS:n haastattelussa, että Miss Suomi -kilpailu uudistuu tälle vuodelle ja kilpailu järjestetään vasta elo–syyskuussa.

Näin ollen Shirlyn missivuodesta tulee noin vuoden ja neljän kuukauden mittainen, sillä hänet kruunattiin valtakunnan kauneimmaksi viime toukokuussa.

– Nämä uudistukset ovat olleet kaksi vuotta kehitteillä ja näitä pohdittu pitkän aikaa. Nyt asiat alkavat loksahdella kohdalleen, Kantola kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?