Elvis Presleyn lapsenlapset otettiin huostaan – väite: 8-vuotiaiden kaksostyttöjen isän tietokoneelta löytyi 80 siveetöntä kuvaa

8-vuotiaat kaksostytöt otettiin huostaan, kun heidän äitinsä Lisa Marie Presley ilmoitti poliisille löytäneensä lasten isän tietokoneelta säädytöntä kuvamateriaalia.

Lisa Marie Presley ja muusikko Michael Lockwood olivat naimisissa kymmenen vuotta ennen viime kesänä tapahtunutta eroaan.

18.2.2017 9:22

Brittilehti Daily Mail on saanut käsiinsä oikeusasiakirjoja, joiden mukaan legendaarisen Elvis Presleyn lapsenlapset on otettu huostaan vanhemmiltaan sen jälkeen, kun äiti Lisa Marie Presley, 49, ilmoitti poliisille löytäneensä peräti 80 järkyttävää ja siveetöntä kuvaa ja videota ex-miehensä ja lasten isän Michael Lockwoodin tietokoneelta.

Tapausta tutkiva Beverly Hillsin poliisi teki ilmoituksen jälkeen ratsian perheen kotiin ja oikeusasiakirjojen mukaan Michael Lockwoodin omistamia laitteita on takavarikoitu tutkintaa varten ratsian yhteydessä.

– Ymmärrykseni mukaan viranomaiset ovat aloittaneet tutkimuksen löytämistäni kuvista ja videoista. En tiedä, mitä kaikkea materiaalia niissä (takavarikoiduilla) laitteissa on, mutta pelkään, että niissä on entistäkin enemmän kuvia ja entistäkin kauheampia.

Kalifornian lastensuojeluviranomaiset hakivat kaksostytöt Finley ja Harper Lockwoodin huostaansa ja lasten huoltajuusasia ratkeaa maaliskuussa alkavassa oikeudenkäynnissä.

Elvis Presleyn ainoa tytär Lisa Marie Presley ja Michael Lockwood erosivat viime kesänä 10 vuoden avioliiton jälkeen ja ero on ollut riitaisa, kun pari on taistellut kiivaasti siitä, miten omaisuus jaetaan.

Päihdeongelmista kärsinyt Lisa Marie Presley hakeutui eron jälkeen myös vieroitushoitoon.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?