Twin Peaks -näyttelijä Warren Frost on kuollut - Viihde - Ilta-Sanomat

Twin Peaks -näyttelijä Warren Frost on kuollut

Pitkän linjan näyttelijä esitti 1990-luvun kulttisarjassa tohtori Will Haywardia.

18.2.2017 3:57

Yhdysvaltalainen näyttelijä Warren Frost on kuollut 91-vuotiaana, kertoo The Hollywood Reporter verkkosivuillaan.

Frost kuoli perjantaiaamuna kotonaan Middleburyssä, Vermontin osavaltiossa. Hän oli sairastanut perheen mukaan jo pitkään.

– Normandian rannoilta D-daystä lähtien 50-vuotisen uransa aikana lavalla ja valkokankaalla, hän pysyi samana vermontilaisena nöyränä kaverina, joka opetti meille sen, että elämän omistaminen oikeanlaisten totuuksien kertomiseen voi olla ratkaisevassa roolissa muiden ihmisten elämässä. Olemme kiitollisia siitä, että saimme jakaa hänet maailman kanssa niin pitkään, Frostin poika Mark totesi perheen julkaisemassa tiedotteessa.

Warren Frost, who played "Doc" Hayward on 'Twin Peaks,' dies at 91 https://t.co/hYW3Ml0vnN pic.twitter.com/ptMUsFWoU3— Hollywood Reporter (@THR) February 18, 2017

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Frost muistetaan ennen kaikkea 1990-luvun Twin Peaks -kulttisarjasta, jossa hän esitti pikkukaupungin luotettavaa lääkäriä Will Haywardia.

Tohtori Hayward oli mukana heti avausjaksossa, kun Laura Palmerin (Sheryl Lee) ruumis löydettiin. Kaikkiaan mies esiintyi 30 jaksossa, ja lisäksi hänet nähdään mukana tänä vuonna Showtime-kaapelikanavalla esitettävissä uusissa jaksoissa.

Komediasarja Seinfeldissä Frost näytteli George Costanzan morsiamen Susan Rossin isää. Hän esiintyi myös draamasarja Matlockissa Andy Griffithin esittämän nimihenkilön kaverin Billy Lewisin roolissa.

Frost jätti Los Angelesin 1990-luvun lopulla ja lähti viettämään eläkepäiviään Vermontiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?