Jan, 36, ja Jenni, 31, pääsivät miljoonajahtiin kekseliäällä hakuvideolla – imitoiduksi päätyneen Jaajon reaktio on huikea - Viihde - Ilta-Sanomat

Jan, 36, ja Jenni, 31, pääsivät miljoonajahtiin kekseliäällä hakuvideolla – imitoiduksi päätyneen Jaajon reaktio on huikea

Jaajo Linnonmaa joutui imitaation kohteeksi Haluatko miljonääriksi? -visan hakuvideolla. Se sai juontajan hilpeälle tuulelle.

16.2.2017 17:46

Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa on näytetty välillä ohjelmaan hakeneiden kilpailijoiden hakuvideoita. Lauantain jaksossa miljoonasta eurosta kilpailee pariskunta, jonka kisa jäi kesken edellisessä, kauden avanneessa jaksossa.

36-vuotias Jan Elfvengern ja 31-vuotias Jenni Elfvengern ovat kotoisin Varkaudesta, ja juontaja Jaajo Linnonmaa aloittaakin visan kysymällä, onko molempien kotipaikka pysynyt samana viikon tauon aikana.

– Toivotaan, ettei vaihdu ohjelman jälkeen eri osoitteisiin! Linnonmaa naurattaa yleisöä.

Jenni ja Jan aloittivat miljonäärijahtinsa jo viime lauantaina.­

Linnonmaa myös näyttää yleisölle pariskunnan hakuvideon, joka herättää naurunpyrskähdyksiä.

Videolla Jan imitoi Jaajoa pahvinaamari päässään ja Jenni esittää miljonäärijahdissa olevaa kisaajaa. Olennaisena osana videoon ja sen hauskuuteen kuuluu Jaajon kaikkeen reagoiminen sanalla ”mahtavaa”.

– Tähänhän voisi todeta heti alkuun, että mahtavaa! Linnonmaa toteaakin heti hakuvideon näyttämisen jälkeen.

Haluatko miljonääriksi? Nelosella lauantaina kello 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?