Idols palaa ruutuun Antti Tuiskun johdolla! Uusi kanava ja täysin uudet tuomarit - Viihde - Ilta-Sanomat

Idols palaa ruutuun Antti Tuiskun johdolla! Uusi kanava ja täysin uudet tuomarit

Antti Tuisku järjesti keskiviikkona tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoi suunnitelmistaan.

15.2.2017 15:10

– Olette olleet mukana todistamassa, miten hienoja kuluneet pari vuotta urallani ovat olleet. Olen aina halunnut haastaa itseäni hyppäämällä uusiin ja jännittäviin tilanteisiin, ja niin on tapahtumassa jälleen, Antti Tuisku kertoi medialle lähettämässään tiedotteessa.

Tänään keskiviikkona Musiikkitalolla pitämässään tiedotustilaisuudessa Tuisku paljastikin mitä tulevaisuus tuo hänelle tullessaan.

– Haluan haastaa itseäni, hypätä uusiin asioihin. Mun uran alusta on aikaa 13,5 vuotta. Tänään tässä pisteessä ympyrä sulkeutuu. Mulla on ilo ja kunnia kertoa, että sen sijaan että itse kävelen Turun Aurajoen rannassa koelauluun, minulla on kunnia toimia päätuomarina Idolsissa ensi syksynä, Antti Tuisku kertoo.

Idols nähdään Nelosella ensi syksynä. Tuomareina nähdään Tuiskun lisäksi laulaja Erin ja tuottaja Jurek. Idolsin koelaulut alkavat toukokuussa Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa. Laulajahaku alkaa nyt ja mukaan voivat hakea kaikki 16–30-vuotiaat laulajalupaukset.

– Tämä on just oikea aika tälle ohjelmalle. Idols on ollut tauolla 6 vuotta. Meidän koelaulut alkavat Musiikkitalolla toukokuussa. Itselläni on sellainen fiilis, että kun käy itse läpi millaisen kehityksen on käynyt läpi 13 vuoden aikana niin, että meillä on varmasti sellaisia tyyppejä, jotka ovat odottaneet että pääsevät näyttämään kykynsä tässä ohjelmassa, Tuisku sanoo.

Tuisku kertoo, että haluaa omalla esimerkillään näyttää, että Idolsin kaltaisesta laulukilpailusta voi ponnahtaa pinnalle ja luoda menestyksekkään uran.

– Olen elävä esimerkki siitä, hän sanoo.

Poptähti vitsailee, että kisasta etsitään Suomeen toiseksi kovinta poptähteä.

– En odota, että sieltä tulee suuri haastaja. Mutta jos tulee ja menetän omat yöuneni sen takia, niin olemme onnistuneet. Se on win-win situation, Tuisku naurahtaa ja korostaa, että kisaan etsitään kaikkia musiikkigenrejä edustavia laulajia.

– Jos multa kysytään, että kannattaako tämä kisa voittaa, niin vastaisin, että totta helvetissä kannattaa! Voittaminen on mahtavaa. Mutta kilpailun jälkeen mitataan, että kenen rahkeet riittävät tälle alalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?