Erika Vikman paljastaa, kuinka yli 50 vuotta vanhempi Danny hurmasi hänet – ”Jotkut luulee, että hän järjesti voiton...” - Viihde - Ilta-Sanomat

Erika Vikman paljastaa, kuinka yli 50 vuotta vanhempi Danny hurmasi hänet – ”Jotkut luulee, että hän järjesti voiton...”

Tangokuningatar paljasti radiohaastattelussa, mihin ihastui ensimmäisenä Danny-rakkaassaan.

14.2.2017 8:43

Hallitseva tangokuningatar, 23-vuotias Erika Vikman vieraili maanantaina Radio Suomipopin Popstudion juontajien Sami Kurosen ja Jenni Alexandrovan haastattelussa.

Vikman tekee omaa musiikkia ja keikkailee ahkerasti. Julkisuudessa on käsitelty paljon myös Vikmanin suhdetta musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsaseen, 74.

Danny myönsi suhteen Ilta-Sanomien haastattelussa viime joulukuussa. Parilla on ikäeroa 51 vuotta.

– Olemme tunteneet Erikan kanssa puolentoista vuoden ajan. Hän on iloinen, energinen ja kyvykäs artisti. Viihdymme hyvin yhdessä. Ja kyllä, suhde on olemassa, Danny sanoi Tainola Show’ssa.

Suomipopin juontajat utelivat Vikmanilta, mikä sai hänet ihastumaan Dannyyn.

– No hänhän oli 2015 Tangomarkkinoiden tuomaristossa. Silloin en voittanut. Jotkut luulee, että Danny järjesti tuon voiton niin se ei kyllä mennyt niin, Vikman aloittaa.

– Niin hän oli semmoinen sivustatarkkailija, kauhean hiljainen ja jokseenkin vähän ehkä pelottava, herätti sellaista jännitystä. Jotenkin sellainen hiljainen viisaus, Vikman kertoo hänet hurmanneesta puolesta.

Erika Vikman kuvaa parhaillaan materiaalia Iholla-tosi-tv-ohjelmaan.

– Vähän aikaa meni miettiessä lähdenkö mukaan, mutta sitten päätin ottaa tämän tutkimusretkenä itseeni. Tässä oppii ihan hirveästi itsestä ja omista tunnereaktioistaan, Erika Vikman kertoi ohjelman tiedotteessa.

Myös Dannyllä on Vikmanin mukaan osa naisen videopäiväkirjoissa, ainakin jossain määrin.

– Totta kai Danny on läsnä elämässäni, mutta en aio varsinaisesti kuvata häntä. Aion peilata enemmän asioita itseni kautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?