Manuela Boscon asu paljasti vahingossa liikaa – joutui korjailemaan mekkoaan suorassa lähetyksessä - Viihde - Ilta-Sanomat

Manuela Boscon asu paljasti vahingossa liikaa – joutui korjailemaan mekkoaan suorassa lähetyksessä

Manuela Boscon musta mekko oli tehdä näyttelijättärelle tepposet Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

13.2.2017 19:45

Touko Laaksosen elämästä kertovan Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa vietettiin maanantaina Helsingin Tennispalatsissa.

Paikalle oli kutsuttu 2600 silmäätekevää katsomaan elokuvaa ennen sen varsinaista ensi-iltaa, joka on 24. helmikuuta.

Tennispalatsin kaikki 14 salia oli varattu vain Tom of Finland -näytöksiä ja kutsuvieraita varten.

Myös näyttelijä Manuela Bosco oli saapunut paikan päälle katsomaan elokuvaa. Bosco nähtiin myös elokuvan mainoskampanjassa, jossa hän esiintyi yläosattomissa lapsi sylissään. Elokuvan markkinoinnin lisäksi kampanja oli myös muistutus tasa-arvosta ja suvaitsevaisuudesta.

Boscon yläosattomuus oli lähellä myös elokuvan kutsuvierasensi-illan punaisella matolla. ISTV:n haastattelussa Boscon mekon yläosa oli valahtanut rinnan alapuolelle niin, että alla oleva kangas paljastui. Bosco joutuikin korjaamaan asuaan kesken suoran lähetyksen.

– Oho, nainen naureskeli lasi kuohuvaa kädessään.

Bosco oli pukeutunut mustaan pitkään ja liehuvaan mekkoon, joka jätti toisen olkapään paljaaksi. Tyyliä oli korostettu mustilla kengillä sekä kultaisella käsilaukulla ja näyttävillä korvakoruilla.

Hiuksensa kaunotar oli jättänyt vallattomasti auki ja hänen kasvoillaan oli vain hiukan meikkiä.

Bosco kertoo, että hän on odottanut elokuvaa jo useiden vuosien ajan.

– Tätä olen odottanut noin 5–6 vuotta. Tilkasen Lauri on todella hyvä ystävä ja Dome (Karukoski) samoin. Sitä prosessia olen ollut jo alkuvaiheessa seuraamassa.

– Odotan tosi paljon, Bosco toteaa.

Boscon elämä on ollut viime aikoina hyvin kiireistä. Naiselta tuli viime vuoden puolella vegaanikirja ja tämän vuoden aikana hänellä on edessään kolme näyttelyä kuvataiteen parissa – näyttelijän töitä unohtamatta.

– Aika intensiivistä, Bosco nauraa.

– Lasten kanssa elämää ja perhe-elämää, ja yritetään tasapainotella tässä välillä, kuten varmaan aika useat tässä samassa tilanteessa olevat. Hyvin intensiivistä elämänvaihdetta eletään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?