Vanhaan vintage-julisteeseen on kätketty ovela arvoitus – kolme lasta huomaa heti, mutta missä on heidän isänsä? - Viihde - Ilta-Sanomat

Vanhaan vintage-julisteeseen on kätketty ovela arvoitus – kolme lasta huomaa heti, mutta missä on heidän isänsä?

Kuva vanhasta vintage-julisteesta leviää nettimaailmassa.

13.2.2017 12:40

Värikäs vanha vintage-juliste näyttää ensi silmäyksellä todella simppeliltä: Kolme lasta kävelee jonossa, kaksi heistä sateenvarjon alla ja yksi viiriä kädessään pidellen.

Arvoituksen julkaisi brittilehti The Sun.

The Sunin mukaan alla näkyvästä julisteesta kuuluisi löytyä kolmen lapsen lisäksi myös heidän isänsä. Löydätkö isän kasvot kuvasta?

Vastaus arvoitukseen selviää, kun skrollaat tämän artikkelin loppuun.

Kuva-arvoitus­

Monet netin käyttäjät ovat tosiaankin löytäneet isän kasvot piilossa kuvassa. Parhaimmillaan arvoituksen ratkeamisessa kesti vain joitakin sekunteja. Jotkut taas eivät löydä oikeaa ratkaisua alkuunkaan.

Erilaiset kuva-arvoitukset ja optiset illuusiot ovat nousseet varsinaiseksi muoti-ilmiöksi sosiaalisen median aikakaudella. Harva kuitenkaan muistaa, että optisia illuusioita ja kuva-arvoituksia on tehty runsain mitoin jo vuosikausia.

Ennen nettiaikakautta optisia illuusioita julkaistiin kirjojen muodossa. Värikkäissä kuvakirjoissa julkaistut kuva-arvoitukset toimivat aivan yhtä hyvin kuin netissä julkaistut sellaiset.

Arvoituksen vastaus alla olevassa kuvassa:

Kuva-arvoituksen vastaus­

Löysitkö isän kasvot? Jos, niin kuinka nopeasti?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?