Viihde

Tom of Finland -elokuva esitetään kutsuvieraille – ISTV seurasi tähtiloistoa punaiselta matolta

Julkaistu: , Päivitetty:

Ensi-ilta
Helsingin Tennispalatsissa järjestetään maanantaina yksi Suomen kaikkien aikojen suurimmista ensi-iltajuhlista, kun Tom of Finland -elokuva esitetään peräti 2 600 kutsuvieraalle.
Tom of Finland -elokuvan kutsuvierasensi-iltaa vietetään maanantaina Helsingissä ja paikalle odotetaan peräti 2 600 vierasta. Kyseessä on yksi kautta aikojen suurimmista Suomessa järjestetyistä ensi-iltajuhlista, sillä Tennispalatsin kaikki 14 salia esittävät taiteilija Touko Laaksosesta kertovan elokuvan.

Ilta-Sanomat näytti punaisen maton tunnelmia suorassa lähetyksessä. Livelähetyksen vieraaksi saapuivat juhlien kiinnostavimmat henkilöt valtiovallan huipulta sekä kulttuuri- ja viihde-elämän vaikuttajat. Lähetyksen juonsi toimittaja Antti Halonen.

Dome Karukosken ohjaama ja Pekka Strangin ja Lauri Tilkasen tähdittämä Tom of Finland -elokuva tulee elokuvateattereihin 24.2.2017, ja se on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Reilu viikko sitten elokuva avasi Göteborgin kansainväliset elokuvafestivaalit, ja se palkittiin arvostetulla elokuvakriitikoiden FIPRESCI-palkinnolla.

Otsikkoa täsmennetty kello 16.57: Kyseessä on kutsuvierasensi-ilta, ja varsinaisesti elokuva tulee teattereihin 24. helmikuuta.