Pyykkäys on Nanna-vaimon vastuulla – Jere Karalahti esitteli pesukoneita Maria Veitolalle naureskellen - Viihde - Ilta-Sanomat

Pyykkäys on Nanna-vaimon vastuulla – Jere Karalahti esitteli pesukoneita Maria Veitolalle naureskellen

Jere Karalahti myöntää Yökylässä-ohjelmassa, että pyykkikoneet kuuluvat ”Nannan valtakuntaan”.

Karalahdet poseerasivat yhdessä Urheilugaalassa tammikuussa.­

13.2.2017 10:02

Keskiviikkona nähtävässä Yökylässä-ohjelmassa juontaja Maria Veitola vierailee Jere ja Nanna Karalahden kodissa vierailulla. Karalahdet asuvat Helsingissä aivan Korkeasaaren lähellä pienen Jax-poikansa kanssa.

Jakson alussa Veitola kiertelee Jeren kanssa Karalahtien kookkaassa omakotitalossa esittelykierroksella. Upea asunto henkii vaaleaa, skandinaavista sisustustyyliä ja designia.

– Noniin, esitelkää mulle yksityiskohtaisesti kaikki, Veitola käskee pilke silmäkulmassaan heti hienoon asuntoon astuessaan.

Ensin kolmikko ihailee yhdessä kookasta ja valoisaa makuuhuonetta. He ihailevat Mustikkamaan merimaisemaa isosta ikkunasta ulos tiiraillen. Sitten he siirtyvät kodinhoitohuoneen puolelle.

– Tämä on vähän niin kuin Nannan valtakuntaa, kun on pesukoneet ja noi, Jere sanoo.

Karalahdet menivät naimisiin Johanneksenkirkossa elokuussa 2015.­

Veitola hymyilee Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta tutulle Nannalle ja ei malta pysyä asiasta hiljaa.

– Kiva! Ai teillä on sellainen työnjako, hän päästää suustaan.

– Mun on pakko kertoa tähän väliin, että kun mä olin poissa pari viikkoa, niin sillä ei enää ollut kalsareita ja sukkia. Sitten se laittoi pesuainetta jokaiseen lokeroon ja pesi ne kolmessa kympissä, Nanna nauraa.

– Tuli puhdasta, Jere puolustautuu.

Nanna ja Jere Karalahti avioituivat näyttävin menoin elokuussa 2015 Helsingin Johanneksenkirkossa. Esikoispoika Jax syntyi toukokuussa 2016.

Sirpa Selänne puhui naisen roolista sarjassa

Aiemmin samassa sarjassa Sirpa Selänne aiheutti pienimuotoisen kohun puhumalla räväkästi naisen ja miehen sukupuolirooleista. Sirpa Selänne kertoi olevansa hyvin vanhanaikainen ja ajattelevansa, että naisen paikka on kotona lapsia hoitamassa.

– Siinä vaiheessa, kun lähdetään perustamaan perhettä, on idioottimaista olettaa, että tasapaino miehen ja naisen välillä kotitöissä säilyisi. Se ei ole missään olosuhteissa mahdollista, Sirpa sanoi ohjelmassa.

– Nainen on se, joka kantaa raskauden, kantaa lasta, ja jonka on pakko jäädä hoitamaan lasta kotiin. Se on äidin vaisto, hän sanoi myös.

Selänteen kommentit herättivät paljon keskustelua IS:n sivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?