Lady Gagalla Grammy-gaalan paljastavin asu? Alarinnat vilkkuivat – nahkabolero pysyi hädin tuskin päällä - Viihde - Ilta-Sanomat

Lady Gagalla Grammy-gaalan paljastavin asu? Alarinnat vilkkuivat – nahkabolero pysyi hädin tuskin päällä

Julkaistu: 13.2.2017 7:38

Poplaulajan Grammy-asu niitti huomiota punaisella matolla, eikä ihme.

Poptähti Lady Gaga valitsi Grammy-gaalaan ylleen asukokonaisuuden, joka jäisi varmuudella gaalaa seuranneiden mieliin. Roisista pukeutumisestaan tunnettu tähti asteli punaiselle matolla kokomustassa asussa, johon kuuluivat lateksinahkaiset mikrosortsit, piikkikorkosaapikkaat ja paljon hapsuja. Yläosana toimi niukka boleromallinen paita, joka paljasti alasuunnasta runsaasti tähden rintamusta.

Poptähti esiintyi musiikkialan vuoden merkittävimpiin kuuluvassa gaalassa lavalla Metallica-yhtyeen kanssa. Billboard-musiikkilehden mukaan Lady Gaga oli yhteisesiintymisestä niin innoissaan, että otti ennen sitä uuden tatuoinnin selkäänsä. Lady Gaga julistautui somessa Metallican jäsenten faniksi ja ystäväksi.

US Magazine -lehden mukaan Lady Gaga oli niin innoissaan keikalla, että hyppäsi keikan puolivälissä yleisön sekaan ja surffaili lyhyen hetken ajan yleisön ylös ojennetuilla käsivarsilla.

Metallica kertoi viime viikon tiistaina kotisivuillaan aikovansa esiintyä yhdessä Lady Gagan kanssa Grammy-gaalassa. Esitys oli yksi illan odotetuimpia.

Kohautti viikko sitten Super Bowl -illassa

Spektaakkelimainen Grammy-esiintyminen tapahtui vain viikko sen jälkeen, kun Lady Gaga räjäytti show’n Super Bowl -urheilutapahtumassa Teksasissa. Tuolloin Lady Gaga joutui kokea nettivihaa, kun useat tapahtumaa seuranneet urheilufanit haukkuivat hänen vartaloaan julmasti somessa.

Lady Gaga reagoi vartalokohuun näpäyttämällä fanejaan pisteliäällä some-viestillä.

– Kuulin, että vartaloni on keskustelunaihe, joten halusin vain sanoa, että olen ylpeä vartalostani ja sinunkin pitäisi olla omastasi.

– Sillä ei ole mitään väliä, kuka olet ja mitä teet. Voisin antaa miljoona syytä sille, miksi menestymisen eteen ei tarvitse kumartaa ketään tai mitään. Ole hellittämättä oma itsesi. Se on voittajien meininkiä. Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet minua. Rakastan teitä! Suukkoja, Gaga, kuului päivitys vapaasti suomennettuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?