Me Naiset: Johanna Pakosen ja ex-miehen välit poikki – viestivät lastenvalvojan kautta: ”Viime kesään asti kaikki oli hyvin, sitten asiat muuttuivat” - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Johanna Pakosen ja ex-miehen välit poikki – viestivät lastenvalvojan kautta: ”Viime kesään asti kaikki oli hyvin, sitten asiat muuttuivat”

Ex-tangokuningatar Johanna Pakonen harmittelee huonontuneita välejä.

Johanna Pakonen erosi vuonna 2015.­

10.2.2017 18:54

Entinen tangokuningatar Johanna Pakonen kertoo Me Naisille olevansa tällä hetkellä huonoissa väleissä ex-miehensä kanssa.

Entinen pariskunta ei ole missään tekemisissä, vaan 4-vuotiaan tyttären hoitamiseen liittyvät asiat hoidetaan lastenvalvojan avulla.

– Viime kesään asti kaikki oli hyvin, sitten asiat muuttuivat. Itse asiassa asiat ovat menneet tosi hankalaksi. Tytön tapaamisista olemme sopineet vain lastenvalvojan kautta. Vuosi on ollut todella rankka, Pakonen kertoo Me Naisille.

Pakonen erosi vuonna 2015. Hän oli pitkään hyvissä väleissä ex-miehensä kanssa.

– Olemme edelleen hyvissä väleissä, Pakonen kertoi pian eron jälkeen Ilta-Sanomille.

Eron myötä Pakonen muutti asumaan Ouluun, jossa hänellä on sukulaisia ja ystäviä. Laulajan ex-mies asuu 600 kilometrin päässä ja tyären kuljettaminen pitkän matkan päähän on osa arkea.

Pakonen on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden, muttei ole varma vaikuttiko se välien viilenemiseen ex-mieheen. Laulaja kertoo etenevänsä uudessa suhteessaan rauhallisesti. Pari viettää aikaa yhdessä, muttei vielä ole muuttanut saman katon alle.

Pakonen on yrittänyt pysyä positiivisena raskaasta tilanteesta huolimatta.

– Tämä tilanne syö todella paljon energiaa, Pakonen sanoo.

Pakosen avioliittoa varjosti suuri suru, sillä parin kaksospojat menehtyivät synnytyksen yhteydessä vuonna 2010.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?