Sara Forsberg ”luonnollisessa lookissa” ja erittäin vähäpukeisena hyisessä säässä – fanit kauhistelevat: ”Jäätyisin kuoliaaksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Forsberg ”luonnollisessa lookissa” ja erittäin vähäpukeisena hyisessä säässä – fanit kauhistelevat: ”Jäätyisin kuoliaaksi”

Sara Forsberg osoittaa kuvassaan, ettei kavahda kylmää.

10.2.2017 17:27

Laulaja ja tv-persoona Sara Forsberg julkaisi itsestään hyisen talviselfien perjantain kunniaksi. Pakkassäässä poseeraava Forsberg poseeraa valokuvassa hyvin vähäpukeisena: joko uimapuvussa tai topissa.

– Nautin Suomen kauniista ulkoilmasta, Forsberg on kirjoittanut englanninkieliseen kuvatekstiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Monet Forsbergin englanninkielistä faneista kauhistelevat laulajan vähäpukeisuutta kuvan kommenteissa.

– Ulkona on lunta, mene takaisin sisään, eräs fani kauhistelee.

– Suomessa on jotain -6593827370 astetta ja ylläsi on toppi. Legendaarista, toinen toteaa.

– Jäätyisin kuoliaaksi, kolmas toteaa.

– Tyypillinen suomalainen, no ei kunhan vitsailen.

Myös suomenkieliset fanit kummastelevat Forsbergin asuvalintaa.

– Mitä, eikö sua palele, eräs kysyy.

– Nyt saunaan, tuut kipeeksi vielä, toinen toteaa.

Kylmäkauhistelun lisäksi Forsberg saa faneiltaan kiitosta myös ”luonnollisesta lookistaan.” Yhdysvalloissa asuva Forsberg viettää parhaillaan Suomessa runsaasti aikaa, sillä hän on yksi Nelosen uutuusohjelman Kaikki vastaan 1 vakiokasvoista. Forsberg kertoi hiljattain Ilta-Sanomien haastattelussa, että ohjelman tekeminen on ollut todella hauskaa, mutta ohjelman monet temput ovat vieneet hänet omien mukavuusalueidensa ulkopuolelle.

– Tässä on koettu kaikenlaisia fiiliksiä sekä fyysisesti että henkisesti. Se, että minut on laitettu tekemään tällaisia epämukavia asioita, on ollut erittäin avartava kokemus. Olen yrittänyt ottaa motoksi vuodelle 2017, että pitää poistua useammin mukavuusalueelta, ja tämä ohjelma on erittäin onnistunut siinä mun kohdalla, Forsberg kertoi IS:lle

.

  • Alla olevalla haastatteluvideolla Sara Forsberg kertoo hengenvaarallisesta tilanteesta Kaikki vastaan 1 -ohjelman kuvauksissa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?