Playboy-pupua, 30, uhkaa puolen vuoden vankeustuomio julmasta salakuvauksesta – kaunottarella erikoinen selitys teolleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Playboy-pupua, 30, uhkaa puolen vuoden vankeustuomio julmasta salakuvauksesta – kaunottarella erikoinen selitys teolleen

Playboy-malli Dani Mathersia uhkaa kuuden kuukauden vankeustuomio 70-vuotiaan naisen salakuvauksesta.

10.2.2017 13:33

Playboy-lehden vuoden 2015 Playmateksi valittu malli Dani Mathers, 30, joutui viime kesänä keskelle valtavaa kohua julkaistuaan Snapchatissa salakuvan 70-vuotiaasta alastomasta naisesta. Mathers kuvasi naisen salaa kuntosalin suihkussa ja pilkkasi tämän vartaloa sosiaalisessa mediassa.

Los Angelesin poliisi aloitti mallin toimista aiemmin rikostutkinnan ja TMZ:n mukaan poliisi jäljitti tämän julman pilkan kohteeksi joutuneen naisen. Salakuvattu nainen haluaa mallin joutuvan tilille teostaan.

Mathersia syytetään yksityisten kuvien levittämisestä ja hänelle vaaditaan puolen vuoden vankeusrangaistusta. Salakuvattu nainen vaatii kaunottarelta yli miljoonan euron korvauksia.

Mathersin asianajaja Thomas Mesereau kuvattuna oikeustalon ulkopuolella.­

TMZ-sivuston mukaan Mathers on anellut oikeudessa armoa ja ilmaissut olevansa syvästi pahoillaan ja katuvainen salakuvaamisesta. Mathersin asianajaja on yrittänyt neuvotella tuomioksi yhdyskuntapalvelua, joka velvoittaisi kaunottaren kiertämään kouluissa kampanjoimassa kiusaamista vastaan.

– Minulla ei ole tekosyytä tapahtuneelle. Ymmärrän täysin tapahtuman saamat mittasuhteet, ja ymmärrän loukanneeni monia ihmisiä. Ihmisen nolaaminen ei ole ok. Se ei ole naurun aihe. Kuva oli tarkoitettu lähetettäväksi yksityisviestillä kaverilleni, mutta en osannut käyttää vielä Snapchatia, niin kuva päätyikin kaikkien nähtäväksi, itkuinen Playboy-pupu on kertonut julkisuudessa.

Dani Mathersin julkisuuskuva on kokenut kovan kolauksen salakuvauksen takia.­

TMZ:n lähteiden mukaan syyttäjä haluaa kuitenkin tehdä Mathersista esimerkin ja tuoda ilmi sen, että on rikollista häpäistä joku nostaakseen itsensä jalustalle.

– Hänen tulisi saada rangaistus julman ja rikollisen tekonsa vuoksi, syyttäjä on jyrissyt.

Oikeusjutulla on tuhoisa vaikutus Mathersin uraan. Mathers sai potkut juontamastaan radioshow’sta, eikä kaunotar ole saanut uusia töitä. Hän on myös saanut elinikäisen porttikiellon Los Angelesissa sijaitseviin kuntosaleihin.

– Hän ei ole tervetullut enää ikinä mihinkään klubillemme, L.A. Fitness -ketju on kertonut julkisuudessa. Mathers salakuvasi naista kyseisen kuntosaliketjun eräällä salilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?