Cheyenne Järvinen poseerasi erittäin niukassa silkkimekossa – haki lääkäriltä arvion rinnoistaan: ”Ei näytä siltä, miltä pitäisi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Cheyenne Järvinen poseerasi erittäin niukassa silkkimekossa – haki lääkäriltä arvion rinnoistaan: ”Ei näytä siltä, miltä pitäisi”

Rintaleikkauskohun keskelle joutunut Cheyenne Järvinen hakeutui lääkärin vastaanotolle epäsymmetristen rintojensa vuoksi.

9.2.2017 22:42

Cheyenne Järvinen kertoo jatkavansa hänen mukaansa pieleen menneen kauneusleikkauksen selvittelyä.

Joulukuussa Järvinen kertoi Helsingin Sanomien haastattelussa hänelle tehdyn rintaleikkauksen menneen pieleen ja lopputuloksen olleen hyvin erilainen kuin hän oli odottanut.

Järvisen mukaan toiseen hänen rinnoistaan ilmestyi reikä ja rinnat olivat eri kokoiset. Leikkaus myös jätti hänelle suuret arvet.

Myöhemmin Järvinen kertoi hänet operoineen klinikan vaativan häneltä sopimussakkoa siitä, että hän kertoi julkisuudessa leikkauksen menneen pieleen. Järvinen oli tehnyt The Look -klinikan kanssa sopimuksen, jonka mukaan hänen tuli kertoa leikkauksesta julkisuudessa positiivisesti.

Järvinen oli pukeutunut punaiseen erittäin näyttävään asuun.­

Tammikuun alussa Järvinen kertoi tehneensä yhdessä asianajajansa kanssa reklamaation ja vievänsä asiaa sitä kautta eteenpäin. Hän toivoi pääsevänsä korjaavaan leikkaukseen, muttei The Look -klinikan kautta.

Torstaina Memphis-ravintolan syntymäpäiville rohkeassa punaisessa asussa saapunut Järvinen totesi asian etenevän ja hänen hakeutuneen lääkärin vastaanotolle.

– Sain juuri lääkäriltä kirjallisen arvion siitä, että jälki ei ole sen näköistä mitä pitää olla ja nyt mennään kuluttajansuojan kautta, maanantaina lääkärintarkastuksessa rintojansa näyttämässä käynyt Järvinen kertoo.

Järvisen mukaan lääkäri teki arvioin siitä, mitä rintaleikkauksen jäljille voisi tehdä.

– Katsottiin sitä, että miten tilannetta voisi korjata. Sitä selkeää epäsymmetriaa ja arpia on. Ei näytä yhtään siltä, miltä pitäisi, hän kuvailee rintojaan.

Järvinen on päättäväinen asian suhteen ja luottaa asianajajaansa. Hän aikoo jatkaa taistelua, kunnes saavuttaa haluamansa lopputuloksen.

– Tämä on pitkä prosessi. The Lookin puolelta ei ole kuulunut mitään, vaan olen saanut olla aika rauhassa asian kanssa. Sopimussakkoani ei ole ilmeisesti viety mitenkään eteenpäin, Järvinen selittää.

The Lookin konsulttina työskentelevä Suvi Pitkänen totesi tammikuussa Järvisen parantumisen suuresta operaatiosta olevan vielä kesken ja lopullisten tulosten näkyvän vasta myöhemmin.

Pitkänen myös vertasi Järvisen tekemää jälkihoitoa siihen, jos sydänleikkauksessa käynyt potilas menisi heti lenkille ja joisi rutkasti alkoholia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?