Mies kosi rakastaan Celine Dionin keikalla – laulajatar pilaili herkän kuvan taustalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Mies kosi rakastaan Celine Dionin keikalla – laulajatar pilaili herkän kuvan taustalla

Laulajatar photobombasi kihlajaiskuvan.

Celine Dion hassutteli kihlajaisparin kuvassa.­

9.2.2017 9:47

Ensimmäinen yllätys oli kosinta. Celine Dionin fani nimittäin kosi yllättäen tyttöystäväänsä Las Vegasissa Celinen fanitapaamisessa.

Toinen yllätys oli Celinen reaktio kosintaan, sillä hän päätti ryhtyä ilmeilemään kihlajaiskuvan taustalla.

Celine oli juuri tavannut Nick Janevskin ja hänen tyttöystävänsä Austin McMillanin shownsa jälkeisessä fanitapaamisessa, kun Nick päätti kosia Austinia, The Daily Mail kertoo.

Austinia Celinen ilmeily ei haitannut.

– Hän on ainoa ihminen, jonka sallin photobombaavan kihlajaiskuvani, nuori nainen ilakoi Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Photobombaukselle ei ole kovin hyvää suoraa suomennosta. Se tarkoittaa verbinä ”siirtymistä vitsinä kuvaan, jota joku toinen on ottamassa toisista ihmisistä”, Yle määrittelee termin.

Nick kertoi Cosmopolitanille suunnitelleensa kihlautumista jo jonkin aikaa. Tätä varten hän oli ottanut yhteyttä Celinen manageriin sopiakseen fanitapaamisen. Moinen temppu oli mahdollinen, sillä Nick on työskennellyt Celinen managerin personal trainerina.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Austinille kosinta tuli todellisena yllätyksenä.

– Olin aivan shokissa. En edes tajunnut suostua heti kosintaan. Siksi Celine näytti siltä kuin näytti. Olimme ottamassa kaverikuvaa hänen kanssaan, kun Nick yhtäkkiä polvistui. Minä jäädyin täysin. En sanonut mitään, hymyilin vain.

Nickin mukaan hänen elämänsä hienoin hetki on usvan peitossa.

– Kaikki on vähän sumuista, mutta olihan se suloista. Celine toivotti meille pitkää ja onnellista liittoa. Hän myös kysyi, saisiko tulla meidän häihimme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?