Viivi Avellan muutti Singaporeen – rahoitusalalla työskentelevä mies sai tarjouksen

Julkaistu:

muutto
Golflehden entinen päätoimittaja Viivi Avellan muutti marraskuussa perheineen Singaporeen.
Muutaman kuukauden kuluttua 40 vuotta täyttävä ex-päätoimittaja ja kahden pienen pojan äiti Viivi Avellan asuu nyt Singaporessa.

Viivin rahoitusalalla työskentelevä ja julkisuudesta aina poissa pysynyt aviomies sai mielenkiintoisen työtarjouksen ja perheessä pohdittiin muuttomahdollisuutta tovi. Koska vuonna 2013 avioituneen pariskunnan pojat ovat vasta kolmen vuoden ja vuoden ikäiset, oli nyt oikea aika lähteä.

– Päätimme rohkeasti muuttaa. Olemme muuttaneet pysyvästi, Viivi kertoo Ilta-Sanomille.

Viivi kertoo koko perheen viihtyvän uudessa asuinmaassa.

– Viihdymme Singaporen ilmapiirissä hyvin. Paikalliset ihmiset ovat täällä todella mukavia ja reippaita sekä katsovat tulevaisuuteen positiivisesti.

Perheen kolmevuotias on jo päiväkodissa ja opettelee englantia sekä mandariinikiinaa.

– Täällä on todella kansainvälistä porukkaa. Meidänkin naapurissamme asuu ihmisiä ympäri maailmaa. Viime viikonloppuna juhlistimme taloyhtiössämme kiinalaista uutta vuotta, Viivi sanoo.

Viivi on koko ikänsä tehnyt töitä ja viime syksyyn asti hän oli Fore!-lehden päätoimittaja. Hän jätti muuton myötä työnsä, ja näin päättyi hänen neljän vuoden työrupeamansa golflehdessä. Uudeksi vetäjäksi on valittu Mikko Suursalmi.

– Olen nyt ensimmäistä kertaa elämässäni sataprosenttisesti kotiäiti, mutta energiaa löytyy silti vaikka kuinka, Viivi nauraa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt