Kendall Jenner aloitti somessa uhkarohkean linjan: paljastelee sulojaan, Instagramin siveyssäännöt rikki – kuvia ei silti vielä poistettu - Viihde - Ilta-Sanomat

Kendall Jenner aloitti somessa uhkarohkean linjan: paljastelee sulojaan, Instagramin siveyssäännöt rikki – kuvia ei silti vielä poistettu

Kardashianien sisaruskatraaseen kuuluva malli Kendall Jenner, 21, on alkanut paljastella sulojaan varsin avoimesti Instagramissa.

8.2.2017 18:11

Naispuoliset maailmantähdet Madonnasta Kim Kardashianiin ja Miley Cyruksesta Lea Micheleen ja Rihannaan ovat viimeisen vuoden aikana aktiivisesti osoittaneet mieltään sosiaalisen median ja erityisesti Instagram-palvelun säännöille, että nännejä ei saisi sosiaalisen median kuvissa esiintyä.

Tunnetut naiset ovat julkaisseet rintansa paljastavia kuvia Instagramissa aina silloin tällöin, mutta toistuvasti Instagram on poistanut kuvat palvelusta siveys- ja paljastelusääntöihinsä vedoten.

Viime aikoina malli Kendall Jenner on kuitenkin onnistunut Free the nipple -kampanjoinnissaan julkaistuaan Instagramissa useita rinnan ja nännin paljastavia kuvia, joita Instagram ei kuitenkaan ole toistaiseksi poistanut.

Kendall Jennerin rinnat eivät näy julkaistuissa kuvissa aivan paljaina, vaan nännit erottuvat usein ohuen kankaan läpi, mutta silti kuvat rikkovat Instagramin alkuperäisiä siveyssääntöjä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Osa kuvista melko viattomiakin, mutta silti ne paljastavat mallikaunottaren sulot melko selkeästi.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Joissakin kuvissa Kendall on peittänyt nänninsä joko kuvankäsittelyllä tai kuvan asusteessa on ollut peitettä juuri sopivissa kohdissa, jotta paljastelusääntö ei rikkoudu.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Nähtäväksi jää, poistaako Instagram Jennerin nännikuvat vai salliiko sivusto läpikuultavat nännit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?