Ovatko Antti Tuiskun loppuunmyydyt keikat vaarassa? Loukkasi selkänsä ja joutui magneettikuvauksiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Ovatko Antti Tuiskun loppuunmyydyt keikat vaarassa? Loukkasi selkänsä ja joutui magneettikuvauksiin

Poptähti Antti Tuisku kertoi faneilleen Spapchat-palvelussa, että joutuu selkäkipujen vuoksi magneettikuvauksiin.

Antti Tuisku on yksi Suomen aktiivisimpia keikka-artisteja. Laulajan kevään keikkakalenteri on jo täpötäynnä.

8.2.2017 16:44

Popidoli Antti Tuiskun kevään keikkakalenteri on täyteen buukattu ja tämän fanit odottavat tulevia keikkoja jo innolla.

Tuisku julkaisi Instagramissa tänään aamulla kuvan, jossa oli listattuna hänen kevään keikkansa. Kuvan päälle Tuisku kirjoitti tekstin ”Loppuunvarattu”.

Seuraavan ison keikan on määrä toteutua Lahden MM-kisoissa 24. helmikuuta. Tämän jälkeen pian on myös keikat Helsingin Nosturi-klubilla ja Joensuun Kerubi-klubilla. Kaksi jälkimmäistä keikkaa on Tuiskun päivityksen mukaan jo loppuunmyyty.

Jos kuva ei näy, katso se tästä linkistä.

Loppuunmyydyt keikat saattavat kuitenkin olla vaarassa, sillä Tuisku kertoi tänään Snapchat-videopalvelussa faneilleen kärsivänsä pahoista selkäkivuista. Tuisku sanoi myös joutuvansa kipujen takia magneettikuvauksiin.

– Ehkä tunnelin päässä on vähän valoa. Tämä aamu on ollut parempi kuin eilispäivä. Tänään menen magneettikuvauksiin selkäni kanssa, Tuisku kertoo Snapchat-videolla.

– On ollut ahdistavat pari päivää. Muistaa, että yksikään terve päivä ei ole itsestäänselvyys. Kiitos kaikille tsempistä. Kerron sitten, mitä kuvauksissa tapahtui, Tuisku jatkaa seuraavalla videopätkällä.

Tiheä keikkatahti palkittiin

Antti Tuisku palkittiin viime viikonloppuna lauantaina Emma-gaalassa Vuoden live-Emmalla. Hän on tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista keikka-artisteista. Tähden keikkatahti onkin todella tiheä. Keväällä keikkoja olisi määrä olla lähes jokaisena viikonloppuna eri puolilla Suomea.

– Jos kaikki Emmat on enemmän tai vähemmän yhteistyön tulosta, niin minusta tuntuu, että tämä on eniten sellainen Emma, joka pitäisi jakaa moneen palaseen, Tuisku sanoi suorassa tv-lähetyksessä Emma-lavalla.

Emma-gaalassa Antti Tuisku ilahdutti fanejaan ja yllätti yleisön saapumalla punaiselle matolle erikoisessa dollaripuvussa. Asu saattoi olla tuliainen Tuiskun Amerikan lomalta, jolta hän palasi vain vähän ennen Emma-gaalaa.

Tuisku voitti Emma-gaalassa Vuoden live-Emman.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?