Yläosaton Manuela Bosco, ex-ministeri Wallin, Jenni Vartiainen ja 16 muuta julkkista poseeraavat rohkeasti Tom of Finlandin homoeroottisissa kuvissa – katso!

Julkaistu:

19 suomalaisjulkkista antoi kasvonsa Tom of Finland -kampanjalle.
Kampanja on osa Dome Karukosken Tom of Finland -elokuvan markkinointia, mutta se on myös muistutus tasa-arvosta ja suvaitsevaisuudesta.

Kuvakampanjaan mukaan lähteneet ihmiset ilmaisevat tukensa rohkeudelle, rakkaudelle ja vapaudelle kaikille ihmisille tasa-arvoisesti kuuluvana oikeutena, elokuvan Instagram-tilillä kerrotaan.Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kampanjassa ovat mukana kokki Hans Välimäki, vaatesuunnittelijat Mert Otsamo ja Sandra Hagelstam sekä laulajat Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Krista Siegfrids ja Chisu.Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Kuviin on lähtenyt myös Yhdysvaltain entinen Suomen suurlähettiläs Bruce Oreck sekä Marco Bjurström, Maria Veitola ja Tuomas Enbuske.Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Elokuvan pääosan näyttelijä Pekka Strang on mukana, samoin näyttelijät Manuela Bosco, Jessica Grabowsky ja Niklas Hogner.

Kahden lapsen äiti Manuela Bosco poseeraa kuvassaan yläosattomissa lapsi sylissään.Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Edesmennyt stylisti Teri Niitti on myös kuvattu kampanjaa varten, samoin kuin leffan ohjaaja Dome Karukoski. Myös kansanedustaja Stefan Wallin on mukana, kuten myös stylisti ja malli Maryam Razavi. Kuvat on ottanut Veikko Kähkönen.Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.Jos kuva ei näy, katso tästä.

Tom of Finland palkittiin Göteborgin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla arvostetulla elokuvakriitikoiden FIPRESCI-palkinnolla.Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Karukosken elokuva kertoo homoeroottisista piirroksistaan tunnetusta Touko Laaksosesta (1920–1991). Laaksonen on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia taiteilijoita.


Elokuvan ensi-ilta Suomessa on 24.2.2017.Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt