Susanna Penttilä ja Ronnie-rakas julkaisivat näyttävän kuvan Emma-gaalasta – asu ei jätä paljon arvailujen varaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Susanna Penttilä ja Ronnie-rakas julkaisivat näyttävän kuvan Emma-gaalasta – asu ei jätä paljon arvailujen varaa

Playboy-kaunotar Susanna Penttilä ja tämän rakas Ronnie Roos julkaisivat näyttävän yhteiskuvan Emma-gaalasta.

Susanna Penttilällä ja Ronnie Roosilla on ikäeroa 17 vuotta.­

7.2.2017 20:44

Vaalea povipommi ja vaatealan yrittäjä Susanna Penttilä, 43, saapui avopuolisonsa Ronnie Roosin, 26, kanssa yhdessä tämän vuoden Emma-gaalaan näyttävänä pariskuntana.

Penttilä valitsi musiikkialan vuoden merkittävimpään tapahtumaan ylleen poven paljastavan mustan gaalamekon, jossa oli koristeena reikiä ja paljastava halkio. Kitaristi Ronnie Roosilla oli yllään rock-henkinen asukokonaisuus: Maiharit, tummat housut, kettinkejä ja valkoinen puvuntakki.

Jos kuvat eivät näy laitteellasi, katso ne täältä ja täältä.

Alkuillasta pariskuntaa ei punaisella matolla näkynyt, joten he lienevät saapuneet paikalle myöhässä. Tästä kielii myös Penttilän kuvateksti, johon on lisätty asiatunniste #mattimyöhäiset.

Emma-gaalaa juhlittiin lauantai-iltana Espoon Metro-areenalla. Juhlissa eniten palkintoja kahmivat Vesala ja JVG. Vesala sai palkinnon neljässä eri kategoriassa, JVG kolmessa. Myös poptähti Alma onnistui nappaamaan kaksi palkintoa.

Gaalan lavalla nähtiin Profeetat, Haloo Helsinki!, Vesala, Mikael Gabriel, SANNI, Alma, Isac Elliot, Arttu Lindeman, Suvi Teräsniska, Evelina, Ellinoora ja Alex Mattson.

Ikäero ei haittaa, päinvastoin

Yhdessä asuva pariskunta tapasi toisensa neljä ja puoli vuotta sitten helsinkiläisessä yökerhossa. Penttilä on kertonut, että ei voisi enää kuvitellakaan seurustelevansa omanikäisensä suomalaismiehen kanssa.

Pariskunta poseerasi yhdessä vuonna 2014.­

– Suomalaiset miehet aina arvostelevat suomalaisia naisia siitä, että he eivät pidä vanhetessaan itsestään huolta. Mutta pitävätkö suomalaiset miehet sitten itsestään huolta, kun täyttävät 40 vuotta? En pystyisi sellaiseen elämään, jossa elän rivitalossa Espoossa pappaantuneen insinöörin kanssa, Penttilä täräytti IS:n haastattelussa viime kesänä.

– En tahdo loukata ketään, mutta esimerkiksi Ranskassa, Italiassa ja Dubaissa myös miehet pitävät ikääntyessään itsestään huolta. En voi myöskään sietää 40-vuotiaita miehiä, jotka pröystäilevät autoillaan. Tahdon itse suhteesta enemmän ja syvällisen puolen. Kun löytää sellaisen ihmisen, josta tykkää, se on siinä, Penttilä lisäsi vielä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?