The Pussycat Dolls -kaunotar etsii rakkautta erikoisella tavalla: "Yritän saada säännöllistä seksiä" - Viihde - Ilta-Sanomat

The Pussycat Dolls -kaunotar etsii rakkautta erikoisella tavalla: "Yritän saada säännöllistä seksiä"

The Pussycat Dolls -yhtyeestä tuttu Melody Thornton, 32, osallistuu julkkisten deittiohjelmaan löytääkseen rakkauden.

Melody Thorton toivoo löytävänsä seuraa Celebs Go Dating -ohjelmasta.­

7.2.2017 10:23

The Pussycat Dolls -yhtyeestä tutuksi tullut laulaja Melody Thornton, 32, paljasti The Mirror -lehdelle kaipaavansa elämäänsä rakkautta ja erityisesti säännöllistä seksiä. Thornton nähdään pian Celebs Go Dating -brittisarjan toisella tuotantokaudella.

Nimensä mukaisesti julkkikset deittailevat tosi-tv-ohjelmassa löytääkseen rakkauden. Thornton paljasti ennen sarjan alkua, ettei hänellä ole ollut oikeaa poikaystävää teinivuosien jälkeen.

Los Angelesissa asuva Thorton kuvattiin kotikaupungissaan viime syksynä.­

Uraansa panostanut kaunotar kertoo, että hänellä oli Pussycat Dolls aikoina ainoastaan lyhyitä, muutaman kuukauden pituisia, suhteita. Hän toteaa olevansa valmis totuttelemaan oikeaan parisuhteeseen.

– Yritän vain saada säännöllistä seksiä, Thornton täräyttää The Mirror -lehden haastattelussa.

Laulaja kertoo seurustelleensa lukioaikoinaan vakavasti, mutta lopettaneensa suhteen siirryttyään Pussycat Dollsin riveihin.

32-vuotias Thornton ei ole ikinä asunut kenenkään kanssa. Hänen mielestään laulajan ura ja tyttöbändi olivat niin suuria mahdollisuuksia, ettei hän halunnut riskeerata niitä seurustelemalla.

– Se oli suurin mahdollisuus, jonka voit elämässäsi saada, joten älä tyri sitä sillä, että joku kahlitsee sinua, Thornton toteaa.

32-vuotias laulajakaunotar kertoo olevansa valmis vakavaan suhteeseen.­

Thornton toivoo Celebs Go Dating -tosi-tv-ohjelman myötä kokevansa jotain uutta ja tutustuvansa varteenotettaviin poikaystäväehdokkaisiin.

– Pidän miehistä, jotka ovat kunnianhimoisia ja joilla on suunta elämässä, ja joilla on jonkin verran rahaa, Thornton kertoi aiemmin.

Thortonin ohella julkkisten deittiohjelmassa nähdään muun muassa Ex On The Beach -sarjassa esiintynyt Stephen Bear. Sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella mukana olivat esimerkiksi Geordie Shore -sarjassa tuttu Charlotte Crosby ja The Hills -sarjassa nähty Stephanie Pratt.

Melody Thornton oli mukana The Pussycat Dolls -yhtyeessä vuosina 2003-2010. Yhtyeen hitteihin kuuluivat muun muassa Don’t Cha, Stickwitu ja I Don't Need a Man -kappaleet

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?