Meksikolainen selostaja varasti huomion laskemalla pieniä shortsejaan tv:ssä – povekkaat kuvat niittävät nyt suosiota - Viihde - Ilta-Sanomat

Meksikolainen selostaja varasti huomion laskemalla pieniä shortsejaan tv:ssä – povekkaat kuvat niittävät nyt suosiota

Kuvankaunis meksikolainen urheiluselostaja ällistytti katsojia paljastamalla intiimialueella olevan tatuointinsa kameroille.

6.2.2017 23:20

Suomalaiskatsojat saattaisivat hämmentyä melkoisesti, jos täällä näytettäisiin televisiossa, kuinka urheiluselostaja riisuu housunsa kesken urheiluteemaisen ohjelman. Meksikossa vastaava tilanne ei ole aivan yhtä tavatonta, mutta yhtä kaikki myös meksikolaiset ällistyivät suositun jalkapalloaiheisen ohjelman tapahtumia.

Las Noches Del Futbol -nimisessä urheiluohjelmassa esiintynyt selostaja Claudia Guajardo päätti esitellä katsojille niukkojen shortsiensa alla olevaa tatuointia. Kaunotar kohotti violettia mekkoaan, laski mekon alla olevia shortsejaan ja väläytti kauniin kukkatatuointinsa esiin.

Aihe päätyi välittömästi kansainvälisiin uutisiin asti, mikä ei varmasti ollut aivan epätoivottua paikallisen Multimedios-kanavan tuottaman meksikolaisohjelman kannalta.

Jos video ei näy, katso se tästä linkistä.

Kun kollegat taputtivat käsiään innoissaan lähetyksessä, huomiosta nauttiva Guajardo uhkasi laskevansa housujansa enemmänkin. Tässä vaiheessa miespuolinen urheiluselostajakollega jo pyöritteli epätoivoissaan päätään ja hautasi kasvonsa jalkapallokannatushuivin sisään, kertoo Mirror-lehti.

Ohjelmassa on tarkoituksena käydä läpi jalkapallo-otteluissa nähtyjä tilanteita ja analysoida peliä. Ei ole kuitenkaan tavatonta, että ohjelmassa nähdään myös runsaasti viihteellisempää sisältöä.

Suosittu sosiaalisessa mediassa

Katso kuvia lisää täältä, täältä ja täältä.

Kuvankaunis meksikolaisselostaja niittää runsaasti suosiota sosiaalisessa mediassa. Tv-tähdellä on kuvapalvelu Instagramissa yli 100 000 seuraajaa. Hän jakaa palvelussa aktiivisesti kuvia itsestään seuraajiensa iloksi.

Urheiluohjelmassa nähty tapaus on seurausta sille, kun meksikolainen säätyttö Yanet Garcia ponnahti noin vuosi sitten maailmanmaineeseen viekoittelevalla tv-esiintymisellään. Garcialla on nykyään Instagramissa yli 3,7 miljoonaa seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?