Petetty Kylie Minogue, 48, elätti 20 vuotta nuorempaa toyboytaan – maksoi jopa rakkaansa 11 000 euron kauneusoperaation - Viihde - Ilta-Sanomat

Petetty Kylie Minogue, 48, elätti 20 vuotta nuorempaa toyboytaan – maksoi jopa rakkaansa 11 000 euron kauneusoperaation

Julkaistu: 6.2.2017 21:31

Kylie Minoguen kariutunut romanssi harmittaa laulajakaunottaren läheisiä.

Kylie Minoguen, 48, romanssi brittinäyttelijä Joshua Sassen, 29, kanssa sai tylyn päätöksen viime viikolla, kun popkaunottaren kerrottiin jättäneen Sassen ja heittäneen tämän ulos parin yhteisestä Lontoon-kodista.

Brittilehdistön mukaan Minogue oli saanut selville Sassen pettäneen häntä näyttelijä Marta Milansin kanssa.

Poptähden läheiset ovat kertoneet julkisuudessa Minoguen olevan erosta musertunut, sillä hän suunnitteli Sassen kanssa jo häitä.

Minoguen ystävä Peter Ford kertoo radiohaastattelussa olevansa ihmeissään Sassen pettämisestä, sillä Minogue oli ollut hyvin avokätinen kustantaessaan kihlattunsa kaikki menot. Minogue oli kustantanut omasta pussistaan Sassen yli 11 000 euroa maksaneet hiusimplantit.

– Hän antoi miehelle kaiken. Se on ihan hyväksyttävää suhteessa ja Kyliella ei ollut mitään sitä vastaan. Hän maksoi jopa miehen hiusimplantit. Se on tosirakkauden merkki. Se osoitti Kylien olevan suhteessa tosissaan, ja tämän hän siitä sai, Ford puhisee KIIS FM -radion haastattelussa.

  • Alla olevalla videolla pari kuvattuna Todella upeeta -elokuvan ensi-illassa heinäkuussa:

Fordin mukaan Minoguen läheiset ovat olleet riemuissaan suhteen päättymisestä, sillä he eivät luottaneet Sasseen.

– Ystävät riemuitsevat! Hän ei ollut Kylielle hyväksi, Ford sanoo ja kertoo ystävien epäilleen miehen olevan vain rahan perässä.

– Olemme helpottuneita. Etenkin Kylien pikkusisko Dannii on aina ollut hyvä tunnistamaan huijarit ja Danni ei pitänyt miehestä yhtään.

Kylie Minogue ja Joshua Sasse kuvattuna joulukuussa.

Ystävä kertoo suhteen päättyneen todellisuudessa jo ennen joulua.

– Sasse palasi kotiin asumaan äitinsä ja isänsä luo. Onneksi he eivät ehtineet naimiseen. Erosta olisi tullut paljon hankalampi.

Ystävät ovat iloinneet Minoguen ja Sassen erosta, sillä australialaispopparin ystävät eivät luottaneet mieheen.