Peteliuksen ja Juha Perälän suloisella tempauksella traaginen loppu – vanhuksia ilahduttanut lemmikki kuoli - Viihde - Ilta-Sanomat

Peteliuksen ja Juha Perälän suloisella tempauksella traaginen loppu – vanhuksia ilahduttanut lemmikki kuoli

Tempaus oli osa Erikoisliikemiehet-tv-ohjelmaa.

6.2.2017 14:49

Näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius ja radiojuontaja Juha Perälä piristivät mikkeliläisessä Pietarinpirtti-palvelutalossa asuvia vanhuksia ja veivät heidän hoidettavakseen suloisen kanin.

Tempaus oli osa Erikoisliikemiehet-tv-ohjelmaa, jonka ideana on pelastaa pienyrityksiä ja kivijalkaliikkeitä.

Silmin nähden ilahtuneet vanhukset nimesivät Mikkelin Lemmikkikeskuksesta hankitun kanin vieraansa mukaan Pirkka-Pekaksi.

Kanin oli alun perin tarkoitus asua palvelutalossa vain kolmen päivän mittaisten kuvausten ajan, mutta lopulta vanhuksille iloa tuottanut kani lahjoitettiin taloon pysyvästi.

Pirkka-Pekka Petelius ja Juha Perälä ovat erikoisliikemiehiä.­

Kuvausten jälkeen Mikkelistä kantautui ohjelman tekijöille surullisia uutisia. Pirkka-Pekka-kani menehtyi yllättävän sairauden seurauksena.

Maanantaina Jimillä nähtävässä jaksossa Perälä ja Petelius tutustuvat Mikkelin Lemmikkikeskuksen toimintaan, jonka omistaja Mari Seppänen oli mukana lahjoittamassa kania Pietarinpirtin asukkaille.

– Ajattelin, että vastaanotto on jähmeämpää, että mikä tuo on ja minkä takia se tänne tulee. Asukkaat olivat innostuneita, kania oli mukava silittää, Seppänen ilahtui vanhuksien reaktioista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?