Arttu Lindeman esittelee kuvankauniin tyttöystävänsä – julkaisi suloisen halikuvan rakkaansa kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Arttu Lindeman esittelee kuvankauniin tyttöystävänsä – julkaisi suloisen halikuvan rakkaansa kanssa

Emma-gaalassa Vuoden artitsi -palkinnon napannut YouTube-tähti ja räppäri julkaisi kuvan rakkaastaan Instagramissa.

6.2.2017 8:49

Viime vuonna etenkin nuorten keskuudessa huimaan suosioon noussut YouTube-tähti Arttu Lindeman esittelee Instagram-tilillään tyttöystävänsä.

Aiemmin rakkauselämästään hyvin vaitonaisena pysynyt Lindeman julkaisi tilillään kuvan, jossa hän halaa hellästi tummahiuksista nuorta naista. Kuvan yhteydessä Lindeman kertoo naisen olevan hänen tyttöystävänsä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hän on tyttöystäväni, Lindeman kirjoittaa kuvatekstissä sydämen kera.

Lindemanin maanantaiaamuna lisäämä kuva on saanut jo reilussa tunnissa huimasti huomiota ja se on kerännyt reilusti yli 1 000 kommenttia ja noin 17 000 tykkäystä.

Moni kehuu Lindemanin tyttöystävää jumalaisen kauniiksi ja upeaksi ilmestykseksi. Moni myös onnittelee Lindemania ”löydöstään”.

Viime vuonna musiikkimaailman huipulle ponnahtanut Lindeman voitti lauantaina Emma-gaalassa Vuoden artisti -palkinnon. Lindemanin voitto on herättänyt ristiriitaisia tunteita ja sosiaalisessa mediassa on muun muassa ihmetelty, miksi vain neljä kappaletta koko musiikkiuransa aikana julkaissut räppäri voitti arvostetun palkinnon.

Lindeman esiintyi lauantaina Emma-gaalassa.­

Lahdesta kotoisin oleva Lindeman nousi tähteyteen huippusuosituilla YouTube-videoillaan ja viime vuoden aikana myös menevillä rap-kappaleillaan. Lindemanin Läikkyy-hitti oli viime kesän kuunnelluimpia kappaleita. Suurelle yleisölle Lindeman on kuitenkin ollut vielä melko tuntematon.

Lindemanilla on YouTubessa noin 173 000 tilaajaa. Hänen videoitaan on katsottu huimat 27,3 miljoonaa kertaa.

Katso alla olevalta videolta Arttu Lindemanin esiintyminen Emma Gaalassa!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?