Paula Vesala vuokrasi hotellisviitin – luvassa megaluokan julkkisjatkot: ”Pilkun jälkeen sinne” - Viihde - Ilta-Sanomat

Paula Vesala vuokrasi hotellisviitin – luvassa megaluokan julkkisjatkot: ”Pilkun jälkeen sinne”

Laulajatähti Paula Vesala kertoi Emma-gaalan punaisella matolla, että on valmistautunut bilettämään Suomessa täysillä, kävi gaalassa miten kävi.

4.2.2017 17:29

Laulaja Paula Vesala saapui Emma-gaalan punaiselle matolle sädehtivänä. Hän on ehdolla gaalassa useissa kategorioissa, muun muassa Vuoden albumi -kategoriassa. Emma-gaala järjestetään tänä vuonna jo 31. kerran.

Vesala kertoi kuulumisiaan ISTV:n suoran lähetyksen haastattelussa. Tähti asuu Kaliforniassa, Yhdysvalloissa, ja kertoo tulleensa varta vasten Emma-gaalan takia nyt käymään Suomeen.

– Ihana nähdä kaikkia kollegoja. Tulin bailaamaan ystävien kanssa.

– Tulin eilen tosi myöhään ja lähden saman tien, kun juhlat on juhlittu, Vesala kertoo.

Vesalalla on juhlissa yllään Yhdysvalloista ostettu upea kokomusta juhlapuku.

– En itse tykkää shoppailla, joten onneksi sain apua suomalaiselta stylistiltä Henna Koskiselta, Vesala kertoo.

Vesalan aika kuluu tiiviisti koulussa ja kotona biisejä tehden. Hän kertoo rakentaneensa olohuoneeseensa kotistudion. Laulaja kertoo, että hänestä on todella ihanaa olla ehdolla gaalassa, varsinkin biisillä, jonka hän on itse säveltänyt ja sanoittanut.

Mitä Vesala ajattelee Donald Trumpin virkaanastumisesta Yhdysvalloissa?

– Kalifornia on liberaalimpi paikka olla, ihmiset joita tunnen, käyvät naisten marsseilla ja osoittavat selvästi mielipiteitään. Lentokentillä ihmiset osoittavat mieltään, niitä on kaikkialla.

– Itse ajattelen vain sitä, että suomalaiset aika monesti ottavat kantaa Trump-juttuun. Toivoisin, että Suomessakin ihmiset ottaisivat kantaa Suomen maahantulopolitiikan puolesta, Vesala pohtii.

Jatkot sviitissä

Tänä iltana Vesala ei kuitenkaan aio pohtia politiikkaa, vaan juhlia yhdessä ystäviensä kanssa niin myöhään kuin vain suinkin jaksaa. Paikalle saapuu varmuudella paljon julkkiksia, muun muassa menestynyt poptähti Antti Tuisku.

– Minulla on varattu sviitti ja minulla on jatkot siellä. Sovittiin juuri Tuiskun Antin kanssa, että pidetään vielä pilkun jälkeen jatkot, Vesala iloitsee.

Samoihin jatkoihin saattavat hyvinkin suunnata myös Vesalan entinen puoliso Lauri Ylönen, joka saapui juhlaan yhdessä tyttöystävänsä Katriinan kanssa. Ylönen ja Vesala olivat yhdessä noin 12 vuotta, mutta he erosivat viime syksynä ja Ylönen löysi rinnalleen uuden rakkaan.

– Olemme hyvissä väleissä kaikki, Ylönen vahvisti ISTV:n haastattelussa gaalan punaisella matolla.

– Joo hyvissä väleissä ollaan, Vesala kommentoi myös IS:lle myöhemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?