Melania Trumpin eroottiset alastonkuvat 90-luvulta leviävät – hyväilee sängyssä ruotsalaismallin kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Melania Trumpin eroottiset alastonkuvat 90-luvulta leviävät – hyväilee sängyssä ruotsalaismallin kanssa

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin vaimosta Melania Trumpista on julkaistu lisää alastonkuvia reilun 20 vuoden takaa.

Ruotsalaismalli Emma Eriksson ja Melania Trump kuvattiin Chelseassa, New Yorkissa vuonna 1995. Kuvat on ottanut muotikuvaaja Jarl Ale de Basseville.­

2.2.2017 19:54

Tuoreen Yhdysvaltain ensimmäisen naisen Melania Trumpin, 46, mallitausta on ollut runsaasti esillä varsinkin siitä lähtien, kun Donald Trump aloitti presidentinvaalikampanjansa.

Melania Trumpin vanhoja mallikuvia on kaivettu esiin ja julkaistu eri puolilla maailmaa, mutta jälleen tällä viikolla hänestä on julkaistu kuvia vuosien takaa, kun Splash News -kuvatoimisto julkaisi lukuisia alastonkuvia Trumpista.

Melania Trump poseerasi 80-luvun lopulla ja 90-luvulla lukuisissa lehdissä ja myös rohkeat, vähäpukeiset kuvaukset tulivat slovenialaistaustaiselle Trumpille tutuiksi.

Melania Trump poseerasi vuonna 1995 miestenlehti Maxille.­

Nyt leviämään lähteneissä mallikuvissa Melania Trump poseeraa alasti sekä yksin että ruotsalaismalli Emma Erikssonin kanssa. Vuonna 1995 New Yorkissa otetuissa eroottisissa kuvissa Trump hyväilee ja on sylikkäin sängyllä niin ikään alastoman Erikssonin kanssa. Trump ja Eriksson ovat kuvattu myös ulkona alusvaatteissa ja iltapuvussa.

Osassa kuvista näkyvät myös Trumpin paljaat rinnat.

Rohkeimmillaan Trumpin ja Erikssonin kuvat ovat hyvin eroottisia.­

Trump (vas.) ja Eriksson kuvattiin myös newyorkilaisen talon katolla.­

Kuvat on ottanut ranskalainen muotikuvaaja Jarl Ale de Basseville, joka asui New Yorkissa 90-luvun puolivälissä. Kuvia julkaistiin ranskalaisen Max-miestenlehden tammikuun 1996 numerossa.

Kuvaukset tapahtuivat New York Postin haastatteleman Bassevillen mukaan Chelsean kaupunginosassa, New Yorkissa ja kuvaukset kestivät peräti kaksi päivää.

Melania Trump oli 90-luvulla menestynyt malli.­

Presidentti Donald Trump kommentoi Bassevillen vaimostaan ottamia kuvia jo syksyllä vaalikampanjan ollessa vielä pahasti kesken.

– Melania oli yksi ajan menestyneimpiä malleja ja hän teki useita kuvauksia, mukaan lukien kansikuvaukset ja isoimmat aikakauslehdet, Trump sanoi.

– Kuvat otettiin eurooppalaiselle lehdelle ennen kuin tunsin Melanian. Euroopassa tällaiset kuvat ovat erittäin muodikkaita ja tavallisia, Trump lisäsi.

Kuvasatoa Bassevillen otoksista.­

Trumpit tapasivat toisensa 90-luvun lopulla. He avioituivat vuonna 2005.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?