Aivan kaikki sulonsa iltapukugaalassa paljastanut tosi-tv-kaunotar puhuu nyt siitä, mitä hameen alta vilkkui: ”Rasvaimun syytä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aivan kaikki sulonsa iltapukugaalassa paljastanut tosi-tv-kaunotar puhuu nyt siitä, mitä hameen alta vilkkui: ”Rasvaimun syytä”

Geordie Shore -sarjasta tuttu Marnie Simpson kertoo rasvaimun aiheuttaneen ikäviä seurauksia myös intiimialueilleen.

2.2.2017 15:55

Hiljattain National Television Awards -gaalan punaiselle matolle ilman alushousuja astellut Geordie Shore -tosi-tv-tähti Marnie Simpson puhuu Now-lehden haastattelussa siitä, millaisia muutoksia vatsan rasvaimunsa on tehnyt hänen vartalolleen ja ehkä hieman yllättäen intiimialueelleen.

Marnie väittää lehden haastattelussa, että rasvaimun jälkeen hänen alapäänsä turposi pahoin.

– Toivon, että turvotus laskee, mutta yksi asia johtaa toiseen asiaan, Marnie sanoi lehden mukaan.

Marnie kuitenkin sanoi, ettei tahtoisi esimerkiksi alapäätään muotoiltavan kosmeettisesti, koska ei ole kuullut asiasta keneltäkään ikinä valituksia.

Punaista mattoa sivusta seuranneiden katsojien ilmeet kertoivat paljon. Monet katsoivat järkyttyneenä, kuinka tosi-tv-tähden iltapuku paljasti aivan kaiken.­

Kasvoleikkausta parhaillaan suunnitteleva Marnie kuvailee rasvaimun olleen elämänsä kivuliaimpia toimenpiteitä. Samaisessa haastattelussa Marnie puhui siitä, kuinka kärsii vääristyneestä suhtautumisesta kehoonsa. Marnie kuvailee, kuinka näkee kehonsa erilaisena kuin se todellisuudessa on.

Marnie Simpson on esitellyt rintojen kohotusleikkauksesta syntyneitä rujoja arpiaan.­

Ilmeisesti saadakseen kehostaan muilta kommentteja Marnie on julkaissut sosiaalisen median tileillään itsestään alastonkuvia, joihin on sijoittanut emoji-hymiöitä peittämään kriittiset paikkansa. 25-vuotias tosi-tv-tähti ei myöskään häpeillyt puhua vartalonsa läpikäymistä operaatioista.

Välillä Marnie­

Tähän mennessä naiselle on tehty nenäleikkaus, rintojen kohotusleikkaus, rasvaimu sekä laitettu huulten täytteet. Kaikki toimenpiteistä eivät ole sujuneet aivan Simpsonin toivomalla tavalla. Rintojen kohotusleikkauksen jälkeen tosi-tv-tähti kuvaili toisen rintansa olevan niin täynnä arpia, että se näytti siltä aivan kuin jokin eläin olisi hyökännyt hänen kimppuunsa. Lopulta tilanne meni niin pahaksi, että rinnat tulehtuivat ja Marnie kuvailee niistä valuneen ulos ”vihreää mätää.”

Punaisen maton näyttäytyminen ja somekuvat eivät ole ainut kerta, kun Marnie on vilautellut julkisesti. Viime kesänä tosi-tv-tähti nousi otsikoihin osallistuttuaan Britannian Julkkis Big Brother -ohjelmaan ja juostuaan tv-kameroiden edessä ilkosillaan. Voit lukea jutun tv-vilauttelusta täältä.

< blockquote class="twitter-tweet" data-lang="fi">

Celebrity Big Brother slammed for explicit content after full-frontal nudity and toilet sex https://t.co/loAZ8nZsfv pic.twitter.com/yP33N9gpkf

— Kris & Becca Richens (@RichensBlogs) 8. elokuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?