Tarja Halonen avautuu Kotiliedessä väitteistä kulissiavioliitosta: ”Jos ei keksitä syrjähyppyjä, niin sitten on lesbo”

Julkaistu:

ilkeät väitteet
Presidentti Tarja Halonen katkaisi Kotilieden haastattelussa suorasanaisesti rumat väitteet hänen ja Pentti Arajärven liitosta.
Tarja Halonen ja Pentti Arajärvi avioituivat vuonna 2000, samana vuonna, kun Halonen astui presidentin virkaan. Pariskunta on ollut yhdessä yli 30 vuotta.

Pitkästä liitosta huolimatta Halosta ja Arajärveä on syytetty vuosien varrella kulissiliiton pitämisestä. Lisäksi Halosta on haukuttu pirttihirmuksi ja Arajärven vapauden viejäksi. 73-vuotias Halonen avautui aiheesta Kotiliesi-lehden helmikuun numeron haastattelussa.

– Kuinka moni ilahtuu hääonnitteluista, joissa sanotaan, että miesparka joutuu luopumaan eliniäkseen vapaudestaan, mutta Halosella se kestää vain kuusi vuotta, Halonen sanoo Kotiliedessä.

Lehti kertoo, että kun Halonen oli ehdolla toiselle presidentinkaudelle, kansan keskuudessa liikkui ruma lause ”Vapauttakaa Arajärvi”.

– On myös ollut väitteitä, että yhteiselomme ei olisi aitoa. Vaikka olemme olleet yli 30 vuotta yhdessä! Naispäättäjien kohdalla tämä ilmiö toistuu: jos ei keksitä syrjähyppyjä, niin sitten on lesbo, Tarja Halonen kuittaa.

Puhui aiheesta Hjalliksen kanssa -ohjelmassa

Vuonna 2012 Halonen kävi Harry ”Hjallis” Harkimon vieraana Hjalliksen kanssa -keskusteluohjelmassa. Myös tuolloin puheenaiheeksi nousi Halosen yksityiselämään kohdistuneet huhut. MTV:n mukaan Halonen arvioi tuolloin, että Setan puheenjohtajuus vaikutti osaltaan häneen kohdistuneisiin huhuihin.

– Näen edelleen tällaisia nettijuttuja, että kyllä se varmaan on lesbo, vaikkei se tunnusta. Onhan sillä ollut kaksi aviomiestäkin ja lapsikin ja nekin ovat varmaankin feikkiä, Halonen sanoi Hjallikselle.

Rauhallista yhteiseloa Kalliossa

Onnellinen pariskunta asuu nykyään Helsingin Kalliossa. Presidentin tytär Anna sai tyttövauvan syksyllä 2014, mikä tekee Halosesta isoäidin. Myös Arajärvellä on lapsenlapsia edellisestä liitosta syntyneiden lastensa kautta.

Halonen kertoi tuolloin IS:lle, että omatunto on soimannut, kun erilaiset velvoitteet ovat estäneet lastenlasten kanssa ajan viettoa.

– Meillä on ennestään neljä lastenlasta. Tietysti se, että nyt on biologisesti ensimmäinen, on pikkaisen erilaista, Halonen sanoi.

– Voin sanoa, että huonoja isovanhempia olemme olleet. Voisimme olla parempiakin, hän lisäsi.

Kotiliesi kertoo, että pariskunnan Kallion kodissa käy siivooja kahden viikon välein. Muulloin he jakavat kotityöt, käyvät vuorotellen kaupassa ja siivoavat yhdessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt