Minna Kauppi ja Sipe Santapukki saivat esikoisensa: ”Pieni rumpalipoika” - Viihde - Ilta-Sanomat

Minna Kauppi ja Sipe Santapukki saivat esikoisensa: ”Pieni rumpalipoika”

Entinen suunnistaja ja Apulanta-rumpali saivat esikoisensa viime viikon lauantaina.

Minna Kauppi ja Sipe Santapukki osallistuivat yhdessä Apulannasta kertovan Teit meistä kauniin -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan syyskuussa 2016.­

2.2.2017 8:17

Apulanta-yhtyeen rumpali Simo ”Sipe” Santapukki, 39, ja suunnistusuransa päättänyt Minna Kauppi, 34, ovat saaneet esikoisensa. Kauppi synnytti pojan viime viikon lauantaina 28. tammikuuta.

Santapukki vahvistaa ilouutisen Ilta-Sanomille. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska. Rumpali julkaisi myös suloisen kuvan yksityisellä Facebook-tilillään muutama päivä vauvan syntymän jälkeen.

– Pieni rumpalipoika, tuore isä kirjoitti kuvan yhteyteen.

Santapukin ja Kaupin suhteesta uutisoitiin ensimmäisen kerran helmikuussa 2013. Kesällä 2013 Santapukki kertoi IS:lle kiertävänsä tuolloin vielä suunnistaneen Kaupin mukana kisoissa.

– Aion mennä heinäkuun puolivälissä Vuokatin MM-suunnistuksiin, ja olin tänäänkin ennen keikkaa kisoissa. On jännittävää seurata ja kannustaa, Santapukki hehkutti kesäkuussa 2013.

Pariskunta edusti yhdessä Emma-gaalassa maaliskuussa 2016.­

Santapukin ja Kaupin lapsi on jo Apulanta-leirin toinen. Yhtyeen laulaja-kitaristi Toni Wirtanen sai tyttären laulaja Jannika B:n kanssa elokuussa 2015. Santapukki on Wirtasten Martta-tyttären kummi.

Apulanta laajensi toimintaansa myös museon ylläpitämiseen viime vuoden syyskuussa.

Lahden Hennalassa sijaitsevan Apulandia-bändimuseon avajaisissa oli paikalla myös Minna Kauppi. Hän kertoi tuolloin IS:lle olleensa mukana museon rakennustalkoissa ja puurtaneensa bändin apuna pitkää päivää.

Kauppi aloitti reilu vuosi sitten työt markkinointipäällikkönä loma-asuntoja välittävässä yrityksessä. Kauppi kertoi syyskuussa viihtyneensä uudessa työssään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?