Isäksi tuleva Elastinen julkaisi harvinaisen kuvan kihlatustaan ja vauvamahasta: ”Isot muutokset lähestyvät” - Viihde - Ilta-Sanomat

Isäksi tuleva Elastinen julkaisi harvinaisen kuvan kihlatustaan ja vauvamahasta: ”Isot muutokset lähestyvät”

Rap-tähti Elastinen valmistautuu ensimmäisen lapsensa syntymään.

Elastisen ensimmäisen lapsen syntymä lähestyy.­

1.2.2017 17:09 | Päivitetty 1.2.2017 18:34

Yksityiselämästään vaitonainen Elastinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä kumppaninsa vauvavatsan kanssa.

Pian isäksi tuleva räppäri halaa mustavalkoisessa kuvassa selvästi viimeisillään raskaana olevan kihlattunsa vatsaa hellästi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvatekstissä Elastinen kertoo odottavansa lapsensa syntymää innolla.

– Isot muutokset ja hienoimmat hommat lähestyvät. Mun perheeni pysyy poissa julkisuudesta mutta haluun jakaa kanssanne tän kuvan jossa kannattelen maailmaa, Elastinen kertoo kuvatekstissä.

Räppäri on merkinnyt kuvan isyys ja maailma on sinun -aihetunnisteilla.

Elastinen vahvisti Ilta-Sanomille lokakuussa odottavansa kihlattunsa kanssa perheenlisäystä. Hän ei ole paljastanut, milloin lapsi syntyy.

Räppäri ei myöskään ole kertonut julkisesti vauvan sukupuolta. Elastinen tunnetaan tarkasti yksityiselämäänsä vaalivana ja siitä vaikenevana.

– Mulle on tärkeää, että jengi tietää, että tämä on mulle tärkee, odotettu ja tahdottu juttu. Jos jotain, niin tätä olen toivonut. Nyt tuntuu, että ollaan uraa suurempien asioiden äärellä, Elastinen kommentoi isäksi tuloa Arman Livessä syksyllä.

Alla olevalla videolla Elastisen haastattelu Venla-gaalassa parin viikon takaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?