Koomikko teki uuden härskin pilkkavideon Teemu Selänteestä – miten jääkiekkolegenda reagoi nyt?

Teemu Selänne ei pitänyt YouTubeen viime viikolla ladatusta huumorivideosta. Nyt jääkiekkolegendan hermoja koetellaan uudella videolla.

Stand up -koomikko Iikka Kivi testaa Facebookissa julkaisemallaan videolla, kuinka Teemu Selänne tällä kertaa reagoi.

1.2.2017 16:02

Viime viikon torstaina käynnistynyt videokohu sai alkunsa, kun Teemu Selänteen asioidenhoitaja pyysi Broljekset-nimellä YouTubeen huumorivideoita tekevää kaksikkoa poistamaan Selänteestä tehdyn parodiavideon.

Video poistettiin lopulta muutamaa päivää myöhemmin, kun Selänteen perhe pahastui huumoripätkästä. Nyt videokohu Selänteen ympärillä saa jatkoa. Stand up -koomikko Iikka Kivi julkaisi virallisella Facebook-sivullaan tiistaina parodiavideon.

– Teemu Selänne tiemmä suuttuu, jos hänestä julkaisee huumorivideon, jossa mainitaan hänen perheensä. Kokeillaanpa, Kivi kirjoittaa saatetekstiksi videoonsa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla Kivi esittää Oulun Kärppien entistä valmentajaa Lauri Marjamäkeä. Marjamäeltä tiedustellaan kenestä pelaajasta hän olisi erityisen kiinnostunut.

– Selkeästi on kyllä ollut eniten mielessä Teemu Selänne, Kivi aloittaa parodiansa.

Nopeasti videon sisältö muuttuukin lähinnä alapään asioihin sekä seksuaalisiin viittauksiin keskittyväksi. Videolla osansa saa myös Sirpa Selänne.

Vajaan minuutin mittainen video on saanut reilussa vuorokaudessa 30 000 katselukertaa ja yli 600 tykkäystä.

Teemu Selänteestä on tehty viime päivinä useampia parodiavideoita.

Videon kommenttikentässä käydään myös kiivasta keskustelua siitä, onko parodiavideo hauska vai ei. Teemu Selänne ei tiettävästi ole ainakaan vielä reagoinut uuteen huumorivideoon.

Koomikko Iikka Kivi voitti vuonna 2014 Naurun tasapaino -sarjan finaalin. Oululaismies keskittyi myös tuolloin setissään seksin ja miehisyyden pohtimiseen.

– Huomasin nelisen vuotta sitten, kun olin Kuopiossa vetämässä omaa settiäni, että pärjään tässä lajissa, Kivi kommentoi voiton jälkeen IS:lle.

Videosta uutisoi ensin Iltalehti.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?