Haluatko miljonääriksi -ohjelmassa iso yllätys! Pariskunnat kilpailevat yhdessä: "Dialogilla vahva merkitys" - Viihde - Ilta-Sanomat

Haluatko miljonääriksi -ohjelmassa iso yllätys! Pariskunnat kilpailevat yhdessä: "Dialogilla vahva merkitys"

Haluatko miljonääriksi -ohjelman avausjakso on 90 minuutin erikoisjakso, jossa pariskunnat kisailevat yhdessä.

Jaajo on totuttuun tapaan miljoonavisan puikoissa.­

31.1.2017 14:24

Nelosen Haluatko miljonääriksi -ohjelman uusi kausi alkaa televisiossa lauantaina 11. helmikuuta. Ohjelman juontaa jo totuttuun tapaan Jaajo Linnonmaa.

Tulevan kauden avausjakso tulee olemaan aiemmista poikkeava. 90 minuutin pituisessa erikoisjaksossa kilpailevatkin pariskunnat yhdessä.

– Tämän kauden avausjakso on pariskuntajakso. Tuntui siltä, että meillä on jo pari kovaa kautta takana. Halusimme antaa katsojille jotakin extraa, Suvi Valkonen tuotantoyhtiö Rabbit Filmsiltä kertoo.

Valkonen paljastaa, että parit haettiin mukaan tavallisen rekryn kautta. Valituilta henkilöiltä kysyttiin, haluaisivatko he ottaa mukaansa myös kumppaninsa.

– Kukaan ei sanonut ei! Valkonen naurahtaa.

Erikoisjaksoja on nähty myös monissa muissa maissa, joissa formaattia on esitetty. Haluatko miljonääriksi -ohjelmassa on nähty myös muun muassa julkkisjaksoja ja poliitikkojaksoja.

– Me tulimme siihen tulokseen, että olisi hauskinta nähdä pariskunnat televisioruudussa, Valkonen sanoo.

– Sanotaan, että pariskunnan välisellä dialogilla on siinä vahva merkitys, että miten se vastaus löytyy.

Viime syksynä esitetty kausi oli jymymenestys, sillä kaudella edettiin aina 200 000 euron kysymykseen asti. Janica Halminen lähti studiolta lopulta kotiinsa 60 000 euroa taskussaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?