Viihde

Heidi Suomi sai uuden työn – palaa radioon: ”En kainostele kertoa elämästäni”

Julkaistu:

uusi työ
Suomea tullaan kuulemaan Radio Novalla ensi lauantaista lähtien.
Media-alan moniosaaja, entinen yleisurheilutähti ja uutisankkuri Heidi Suomi, 42, aloittaa lauantaina uuden työn Radio Novalla.

Suomea kuullaan Radio Novan viikonlopussa joka lauantai aamukymmenestä kolmeen. Radio Nova on osa Bauer Mediaa.

– Olen odottavilla ja jännittyneillä fiiliksillä. Olen tehnyt radiota aiemmin, mutta en tuossa studiossa, jonka tekniikka on minulle ihan uutta. Se vähän jännittää, Suomi kertoo tunnelmistaan.

Suomi työskenteli vuodenvaiheeseen asti MTV:llä sosiaalisen median parissa. Aiemmin hän on ollut juontajana Radio Aallolla sekä uutisankkurina ja urheilutoimittajana MTV3:n Tulosruudussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaikki tai ei mitään

Suomen mielestä hänen vahvuutensa uudessa työssä on tilanteisiin heittäytyminen. Rohkea nainen ei pelkää pistää itseään likoon.

– En kainostele kertoa omasta elämästäni tai näkemyksistäni. Kun radiossa työskennellessäni tulin ulos studiosta huomasin, että hups; kerroin enemmän omasta elämästäni mitä edes ajattelin, Suomi muistelee.


Televisiotyöhön verrattuna radiojuontajan työ on Suomen mukaan intiimimpää ja vapaampaa. Aikaa ja liikkumavaraa on enemmän.

– On kiva, että olen saanut tehdä molempia, se on rikkaus.

Radio vetää pidemmän korren myös mukavuudessa. Töihin voi mennä vaikka pyjamassa.

– Se on kätevää, ettei tarvitse olla ihan tip-top, kun raahaudun aikaisin lauantaiaamuna töihin, nainen nauraa.

Rouhea ääni sytyttää

Kuvankaunis Suomi on kertonut julkisuudessa avoimesti vaikeuksistaan löytää elämänkumppania. Naista on tituleerattu valtakunnan ikisinkuksi.

Ilta-Sanomat uutisoi tammikuun alussa siitä, kuinka Suomea haastateltiin Radio Aallon Dynastia-ohjelmassa naisten nirsoudesta.


Suomi kertoi yksioikoisesti, että väite on täyttä potaskaa.

– Näiden sinkkuvuosien aikana, mitä olen ollut sinkkuna, olen saanut enemmän pakkeja kuin olen niitä itse antanut, Suomi sanoi ohjelmassa.

Dynastian juontajalla Kimmo Vehviläisellä on Suomen mielestä maan paras radioääni.

– Matala ja rouhea ääni sytyttää minut heti. Sisällöllä ei ole silloin väliä, Kimmo voi lukea vaikka puhelinluetteloa, nainen kertoo nauraen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat