Viihde

Britney Spears paljasti intiimialueella sijaitsevan tatuointinsa – väläyttää treenattua vatsaansa kiusoittelevassa selfiessä

Julkaistu:

tatuointi
Poppari paljasti Twitter-tilillään julkaisemassaan kuvassa treenatun vatsansa ja erittäin intiimissä paikassa sijaitsevat tatuointinsa.
Popin supertähti Britney Spears ilahdutti reilua 50 miljoonaa Twitter-seuraajaansa kiusoittelevalla kuvallaan. 35-vuotias poppari julkaisi tilillään selfien, jossa hän näyttää kieltä ja paljastaa treenatun vatsansa.

Spears poseeraa peilikuvassa vaaleanpunaisessa napapaidassa ja erittäin matalissa college-housuissa. Tähti vaikuttaa käärineen housujensa vyötäröä vieläkin alemmas paljastaakseen intiimissä paikassa sijaitsevat tatuointinsa.

Spearsin intiimialueita koristaa tatuointi, jossa on risti.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Spears kertoo kuvatekstissä kuvan olevan ”ensimmäinen selfie pitkään aikaan”.

1990-luvun lopussa huimaan suosioon ponnahtanut Spears todistaa kuvalla olevansa kulta-aikansa veroisessa kunnossa. Hän julkaisi Instagram-tilillään hiljattain videon, jolla esittelee vartalonsa salaisuutena olevaa treeniohjelmaansa.Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Spears seurustelee nykyään 22-vuotiaan Sam Asgharin kanssa. Personal trainerina ja fitnessmallina työskentelevä Asghari on kotoisin Iranista. Hän on esiintynyt Spearsin Slumber Party -musiikkivideolla.


Spears myönsi hiljattain parin suhteen ja kertoi olevansa erittäin onnellinen.

Poppari erosi edellisestä poikaystävästään, Charlie Ebersolista, kesäkuussa noin kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt