Teemu Selänne -kohuparodia poistettiin YouTubesta: ”Aiheuttanut pahaa mieltä Selänteen perheen sisällä”

Huumoriryhmä Broljekset tiedottaa poistaneensa kohutun Yksinäinen Teemu Selänne -parodiavideon YouTubesta

28.1.2017 16:03

Huumoriryhmä Broljeksten Teemu Selänne -parodia nousi otsikoihin torstaina. Kiekkolegendan asianhoitaja Ari Lehto kertoi Ilta-Sanomille olleensa huumoriryhmään yhteydessä.

– Olemme toivoneet videon poistamista, Lehto kertoi Ilta-Sanomille.

Broljekset-ryhmä kertoi perjantaina Bassoradion haastattelussa, etteivät he uskoneet videon herättävän niin paljon keskustelua. Ryhmän Marius Laiho sanoi radiohaastattelussa, että he eivät tiedä onko Selänne itse nähnyt parodiaa.

Nyt Yksinäinen Teemu Selänne -kohuvideo on poistettu YouTubesta, Broljekset tiedottaa.

– Yksinäinen Teemu Selänne -videomme on saanut huomiota kansallisissa medioissa. Teemu Selänteen asianhoitaja pyysi meitä alun perin poistamaan videon muun muassa siksi, ettei se vahingoittaisi Selänteen brändiä. Emme aluksi suostuneet tähän: video oli tummaa huumoria julkisuuden henkilöstä, ja halusimme pitää kiinni ilmaisunvapaudesta komiikassa. Tästä huolimatta olemme tänään poistaneet videon Youtubesta, huumoriryhmä tiedottaa.

Broljesten Miro Laihon mukaan videon poistamiselle on hyvä syy.

– Videon poistamiseen on selkeä syy: Selänteen edustaja kertoi meille vastikään, että video, jossa mainitaan myös Selänteen vaimo ja lapset, on aiheuttanut pahaa mieltä Selänteen perheen sisällä. Pahoittelemme tätä, Miro ja Marius Laiho selventävät päätöstä.

Broljesten mukaan video on poistettu YouTubesta, sillä ryhmä haluaa kunnioittaa perheen toivetta.

– Koemme myös, että Selänteen perheen tunteiden huomioiminen on tärkeämpää kuin tämän nimenomaisen videon pitäminen verkossa nykyistä kauemmin. Aiheesta on myös jo käyty arvokasta yhteiskunnallista keskustelua. Jatkamme komiikan ja julkisuuden henkilöiden imitaatioiden tuottamista ilmaisunvapauden rajoissa. Samalla varmistamme, että tulevat tuotantomme eivät tuo julkisuuteen kuulumattomia sivullisia sisältöjen teemaksi, Broljekset-ryhmä tuumaa.

Huumoriryhmän videolla Teemu Selänteen oloinen hahmo kertoi Sirpan ja lasten jättäneen hänet, jonka jälkeen ainoaksi seuralaiseksi jäi pieni nalle. Yksinäisyyttä poteva Teemu toivoi videolla lastensa tulevan käymään, mutta joutui lopulta pelaamaan nallen kanssa kahdestaan Afrikan tähteä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?