Pia Lamberg kiusoittelee Instagram-seuraajiaan rohkealla kuvalla – sensuroi rintansa alastomuussäännöt kiertävällä kikalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Pia Lamberg kiusoittelee Instagram-seuraajiaan rohkealla kuvalla – sensuroi rintansa alastomuussäännöt kiertävällä kikalla

Vuonna 2011 Miss Suomi -kruunustaan luopunut Pia Lamberg julkaisi rohkean Instagram-kuvan, jossa joutui käyttämään emojia peittääkseen rintaansa.

Pia Lamberg asuu Yhdysvalloissa, eikä suunnittele paluuta Suomeen.­

28.1.2017 14:42

Entinen Miss Suomi Pia Lamberg on tullut tunnetuksi rohkeista Instagram-kuvistaan. Los Angelesissa jo neljän vuoden ajan asuneella Lambergilla on kuvapalvelussa yli 90 000 seuraajaa.

Tuoreimmassa, perjantain kunniaksi julkaisemassaan kuvassa Lamberg poseeraa yllään pelkkä nahkatakki. Hänen toinen rintansa vilahtaa auki olevan takin alta, ja Lamberg onkin joutunut sensuroimaan nänninsä kuvasta leivosta esittävällä emojilla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kyseinen tapa on yleinen sensurointikeino, jota monet rohkeita kuvia julkaisevat Instagram-tähdet hyödyntävät kuvapalvelun alastomuussääntöjä rikkovissa kuvissaan.

Lambergin nahkatakkikuva näyttää olevan samoista kuvauksista, joista kaunotar julkaisi Instagramissa kuvan jo pari kuukautta sitten.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pia Lamberg on kertonut julkisuudessa viihtyvänsä Yhdysvalloissa, eikä hän suunnittele paluuta Suomeen. Mallintöitä tekevä nainen on myös saanut Green Cardin, eli työ- ja oleskeluluvan.

– Pitää tavallaan löytää se oikea klikki. Kun oikeanlainen toimisto löytyy, se on sitten siinä. Agentista huolimatta myös itse täytyy olla aktiivinen, Lamberg kertoi IS:lle syksyllä 2015.

Pia Lamberg IS:n kuvauksissa syksyllä 2015.­

Lamberg elää terveellisesti ja pitää kunnostaan tarkasti huolta.

– Kun syön terveellisesti, ihoni, hiukseni ja kroppani voi hyvin.

– Aamuisen teen smoothien tai mehun mehustimella. Sekoitan esimerkiksi vihanneksia, salaatteja, leväuutetta, inkiväärijuurta, selleriä, kaikkea, missä on vitamiineja ja hivenaineita, Lamberg sanoi vuonna 2015.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?