Puolialastomana riehuneen O.C.-tähden sekoilulle löytyi selitys – ”Tämä on oppitunti kaikille naisille” - Viihde - Ilta-Sanomat

Puolialastomana riehuneen O.C.-tähden sekoilulle löytyi selitys – ”Tämä on oppitunti kaikille naisille”

Mischa Barton kertoo People-lehdelle, että hänet huumattiin GHB:llä syntymäpäiväillan aikana.

Mischa Barton kuvattiin viime vuoden marraskuussa Los Angelesissa.­

28.1.2017 6:49

Aiemmin tällä viikolla sairaalahoitoon kiidätetty Mischa Barton, 31, selittää sekavaa käytöstään People-lehdelle lähettämässään tiedotteessa.

Entisen lapsitähden, O.C.-sarjasta teini-idoliksi ponnahtaneen Bartonin kerrotaan huudelleen torstaiaamuna solvauksia Hollywoodissa sijaitsevan kotinsa takapihalla. Näyttelijän sanotaan samoilleen takapihalla ilman housuja, pelkkään kauluspaitaan pukeutuneena.

TMZ-viihdesivusto kertoo naapureiden soittaneen poliisille ja kuvailleen, ettei Bartonin puheista saanut tolkkua. Näyttelijän kerrotaan haukkuneen äitiään noidaksi, puhuneen maailmanlopusta ja uhonneen paljastavansa salaisuuksia Ziggy Stardustista. Naapurit olivat pelänneet Bartonin ottaneen joko yliannostuksen tai harkitsevan hyppäävänsä katolta.

– 25. päivän iltana menin ulos ystäväjoukon kanssa juhlimaan syntymäpäivääni. Nauttiessani juomia huomasin, ettei kaikki ollut kohdallaan, kun käyttäytymiseni oli muuttumassa arvaamattomaksi ja se vahvistui seuraavien tuntien aikana, Barton sanoo tiedotteessa.

– Hakeuduin itse ammattiapuun, ja henkilökunta ilmoitti minulle, että minulle oli annettu GHB:tä. Vietettyäni yön siellä olen kotona ja voin hyvin. Haluaisin kiittää kovasti Cedars-Sinain ammattilaisia näiden loistavasta huolenpidosta ja ammattimaisuudesta. Tämä on oppitunti kaikille naisille tuolla ulkona, olkaa varuillanne.

Mischa Barton, out of hospital, says she was drugged while drinking: 'This is a lesson to all young women' https://t.co/IXLUKmzSnp pic.twitter.com/085U59s2kr— People Magazine (@people) January 28, 2017

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Viime vuosina entisen lapsitähden elämässä on tapahtunut monia vastoinkäymisiä. Etenkin suhde äitiin on ollut hyvin vaikea. Barton on syyttänyt Nuala-äitinsä pimittäneen hänen varojaan. Barton on epäillyt äitinsä vieneen osan hänen elokuvista ja tv-sarjoista saamistaan tuloista. Näyttelijän mukaan hän ei myöskään saanut senttiäkään nimeään kantavien käsilaukkujen myyntituloista.

Kuusi vuotta sitten taloudellisista vaikeuksista kärsivä Barton joutui laittamaan Beverly Hillsissä sijaitsevan kartanonsa myyntiin, mutta talo ei ole mennyt kaupaksi. Barton epäili äitinsä viivästyttävän tahallaan kartanon myyntiä ja haastoi äitinsä viime vuonna oikeuteen.

Kesällä 2009 Barton vietiin pakkohoitoon mielenterveysongelmien takia. Amerikkalaislehtien mukaan viranomaiset olivat pelänneet Bartonin olevan vaaraksi itselleen ja muille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?