Donald Trump haukkui Madonnan tv-lähetyksessä: ”Hän on ällöttävä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Donald Trump haukkui Madonnan tv-lähetyksessä: ”Hän on ällöttävä”

Trump ja Madonna eivät tule toimeen.

Madonna on Trumpin mielestä ällöttävä.­

27.1.2017 23:05

Donald Trump on sanonut Madonnan olevan ällöttävä sen jälkeen, kun pop-tähti oli puhunut Naisten marssilla Washingtonissa. Madonna sanoi puheessaan haluavansa räjäyttää Valkoisen talon.

Trump pääsi itse ääneen FOX-kanavalla Sean Hannityn ohjelmassa torstai-iltana, The Telegraph kertoo.

– Rehellisesti sanottuna hän on ällöttävä. Luulen, että hän vahingoitti itseään aika pahasti tuolla lausunnolla. Hän taisi vahingoittaa myös koko naisten liikettä, Trump kommentoi.

– Ajattelen häntä ja paria muuta, mutta juuri Madonnaa erityisesti. Mielestäni hän toimi epäkunnioittavasti maatamme kohtaan.

Mitä Madonna sitten sanoi Naisten marssilla?

– Olen vihainen. Kyllä, olen raivoissani. Kyllä, olen miettinyt liian paljon mahdollisuutta, että räjäyttäisin Valkoisen talon. Mutta tiedän, ettei se muuttaisi mitään, pop-ikoni sanoi puheessaan.

– Emme voi vaipua synkkyyteen. Kuten runoilija W. H. Auden kerran kirjoitti toisen maailmansodan alla: ”Meidän täytyy rakastaa toisiamme tai kuolemme.” Minä valitsen rakkauden. Oletteko samaa mieltä? Madonnan puhe jatkui.

Madonna on puolustellut kommenttiaan muun muassa Instagramissa.

– En ole väkivaltainen ihminen. En kannata väkivaltaa. On tärkeää, että ihmiset ymmärtävät puheeni kokonaisuudessaan, eivätkä irrota yhtä lausetta kontekstistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?