Saara Aalto julkaisi lemmekkään yhteiskuvan Meri-rakkaan kanssa – muutti Lontooseen: ”Tuntuu oikealta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto julkaisi lemmekkään yhteiskuvan Meri-rakkaan kanssa – muutti Lontooseen: ”Tuntuu oikealta”

Saara Aalto intoilee Instagramissa muuttaneensa nyt Lontooseen.

Saara Aallon ja Meri Sopasen muuttokuorma saapui Lontooseen.­

27.1.2017 11:55

Britannian X Factorissa toiseksi sijoittunut Saara Aalto on nyt muuttanut Lontooseen. Aalto julkaisi Instagramissa kuvan muuttokuormastaan ja kertoo odottavansa uuden kotikaupungin tarjoamia seikkailuja innoissaan.

– Nyt se on virallista! Muuttokuorma tuli eilen ja täällä sitä Lontoossa asustellaan. Hieman väsyneitä, mutta onnellisia! Katsotaan kauan seikkaillaan täällä, päivä kerrallaan. Nyt just tämä tuntuu oikealta.

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Aalto keikkailee muutosta huolimatta ahkerasti Suomessa. Viikonloppuna hän esiintyy Vihdissä Alppentreffen-tapahtumassa. Helmikuun lopulla Aalto suuntaa X Factor -konserttiekiertueelle Britanniassa.

15.4. Aalto esiintyy Hartwall Arenalla In My Wildest Dreams -konsertissa.

  • Alla olevalla videolla Saara Aalto kuvattuna ennen joulua tiedotustilaisuudessa, jossa hän kertoi Hartwall Arenan konsertistaan ja levytyssopimuksestaan:

Aalto puhui muutosta Lontooseen jo syksyllä käydyn X Factor -kisan aikana.

– Asia on vain niin, että Suomi on todella pieni maa. Sen väkiluku on vain viisi miljoonaa, joka on puolet Lontoon väkiluvusta. Siellä (Suomessa) ei ole mitään. Minun piti vain päästä sieltä pois. Britannia on minulle täydellinen paikka, Aalto kertoi syksyllä Daily Star -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?