Bassoradio: Nyt puhuu Teemu Selänteestä kohuvideon tehnyt – ”Tehtiin pari vitsiä ja kansa raivostui”

Broljekset-huumoriryhmän Teemu Selänne -parodia nostatti kohun. Ryhmän jäsen Marius Laiho kertoo Bassoradiolle yllättyneensä videon herättämästä keskustelusta.

27.1.2017 10:42

Broljekset-huumoriryhmän Yksinäinen Teemu Selänne -parodia ei ollut kiekkolegenda Teemu Selänteen mieleen, kuten Ilta-Sanomat eilen kertoi.

Huumoriryhmän videolla Teemu Selänteen oloinen hahmo kertoo Sirpan ja lasten jättäneen hänet, jonka jälkeen ainoaksi seuralaiseksi jää pieni nalle. Yksinäisyyttä poteva Teemu toivoo videolla lastensa tulevan käymään, mutta joutuu lopulta pelaamaan nallen kanssa kahdestaan Afrikan tähteä.

Videon saatetekstissä kerrotaan sen olevan parodia.

Selänteen asianhoitaja Ari Lehto kertoi eilen Ilta-Sanomille, että huumoriryhmään on otettu yhteyttä ja heitä on pyydetty poistamaan video YouTubesta. Video on kuitenkin edelleen nähtävissä ryhmän YouTube-sivulla.

– Olemme toivoneet videon poistamista. Olemme ryhtyneet asian vaatimiin toimenpiteisiin, Selänteen asianhoitaja Ari Lehto kertoi Ilta-Sanomille.

Broljekset-ryhmän Marius Laiho oli Bassoradion haastattelussa perjantaiaamuna kertomassa oman näkemyksensä asiasta. Laiho sanoo yllättyneensä videon aiheuttamasta kohusta.

– Siis onhan tää nyt ihan sairaan absurdia, miten tämä lähti käsistä. Tehtiin pari vitsiä ja kuvattiin broidin kanssa ja nyt kansa on suuttunut, Marius Laiho sanoo Bassoradiolle.

Veljekset ovat aikaisemmin kuvanneet vastaavanlaisia parodiavideoita esimerkiksi Arnold Schwarzeneggerista ja Sylvester Stallonesta.

Laihon mukaan hän ja hänen veljensä Miro Laiho halusivat tehdä Selänteestä parodian, sillä Miro Laiho oli jo aikaisemmin imitoinut Selänteen puhetyyliä ja eleitä.

– Teimme videon ihan puhtaasti siitä syystä, että Miro osaa imitoida Teemua. Mustan huumorin ystävinä kirjoitettiin tähän surullinen tarina.

”Aika naurettavaa”

Marius Laiho korostaa, ettei yhteydenotto videon poistamiseen tullut Selänteeltä itseltään, vaan tämän asianhoitajalta.

– Ei tiedetä onko Teemu nähnyt tai hänen perheensä tätä. Yhteydenotto ei tullut Teemulta itseltään. Jos Teemu suuttui, niin anteeksi, mutta…Laiho pohtii ja korostaa, etteivät he ole olleet Selänteeseen yhteydessä.

– Tietenkin ollaan pahoillamme, jos loukkaantuu vitsistä, hän jatkaa.

Marius Laiho myöntää Bassoradiolle, että videon saama yllättävä julkisuus on tuonut huumoriryhmän YouTube-kanavalle lisää tilaajia.

– Ei (julkisuudesta) haittaakaan ole. Ainakaan vielä. Sanotaanko näin, että tilastollisesti on tullut muutama tilaaja lisää. Toivottavasti tämä herättää keskustelua komediasta ja mikä on sallittua huumorin rajoissa.

Laiho sanoo uskovansa parodian olevan tyystin erilainen kuin Selänteen oma elämä.

– Hän varmaan pelaa golfia Kaliforniassa tälläkin hetkellä ja on rakastettu perheenisä. Aika naurettavaa, Laiho summaa videosta aiheutuneen kohun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?