Entisen lapsitähden surullinen alamäki: Sekava Mischa Barton, 31, riehui puolialastomana – poliisit veivät hoitoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Entisen lapsitähden surullinen alamäki: Sekava Mischa Barton, 31, riehui puolialastomana – poliisit veivät hoitoon

Sekavasti käyttäytynyt Mischa Barton kiidätettiin hoitoon torstaina.

27.1.2017 8:31

Entinen lapsitähti, O.C.-sarjasta teini-idoliksi ponnahtanut Mischa Barton vietiin sairaalaan torstaiaamuna, kertoo TMZ.

Sivusto kertoo naapureiden soittaneen poliisille Bartonin, 31, sekavan käytöksen takoa. Näyttelijä oli torstaiaamuna huudellut solvauksia Hollywoodissa sijaitsevan kotinsa takapihalla.

Ilman housuja takapihalla samoillut, pelkkään kauluspaitaan pukeutunut näyttelijä vietiin TMZ:n mukaan sairaalaan tutkittavaksi.

TMZ kertoo naapureiden kuvailleen viranomaisille, ettei Bartonin puheista saanut tolkkua. Näyttelijän kerrotaan haukkuneen äitiään noidaksi, puhuneen maailmanlopusta ja uhonneen paljastavansa salaisuuksia Ziggy Stardustista.

Naapurit olivat pelänneet Bartonin ottaneen joko yliannostuksen tai harkitsevan hyppäävänsä katolta.

Mischa Barton Hospitalized for Mental Evaluation (PHOTOS) https://t.co/DLJeBdlu6m— TMZ (@TMZ) 27. tammikuuta 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Viime vuosina entisen lapsitähden elämässä on tapahtunut monia vastoinkäymisiä. Etenkin suhde äitiin on ollut hyvin vaikea. Barton on syyttänyt Nuala-äitinsä pimittäneen hänen varojaan. Barton on epäillyt äitinsä vieneen osan hänen elokuvista ja tv-sarjoista saamistaan tuloista. Näyttelijän mukaan hän ei myöskään saanut senttiäkään nimeään kantavien käsilaukkujen myyntituloista.

Barton kuvattuna pari viikkoa sitten.­

Kuusi vuotta sitten taloudellisista vaikeuksista kärsivä Barton joutui laittamaan Beverly Hillsissä sijaitsevan kartanonsa myyntiin, mutta talo ei ole mennyt kaupaksi. Barton epäili äitinsä viivästyttävän tahallaan kartanon myyntiä ja haastoi äitinsä viime vuonna oikeuteen.

– Hän on ahne ja esittää manageriani, Barton kuvaili oikeuden asiakirjoissa.

  • Alla olevalla videolla O.C. -tähti kuvattuna marraskuussa punaisen maton tilaisuudessa:

Kesällä 2009 Barton vietiin pakkohoitoon mielenterveysongelmien takia. Amerikkalaislehtien mukaan viranomaiset olivat pelänneet Bartonin olevan vaaraksi itselleen ja muille.

– Jos viranomaisten mielestä olet masentunut tai itsetuhoinen, he voivat sinut pakkohoitoon. Pelkään neuloja ja lääkärit halusivat syöttää minulle lääkkeitä. Sanoin, että en missään nimessä halua jäädä tänne. Jouduin tappeluun hoitajien kanssa, ja niinpä minut vietiin pakkohoitoon, Barton on muistellut haastatteluissa tapahtunutta.

Mischa Barton kuvattuna suosionsa huipulla O.C. -sarjan kunniaksi järjestetyissä juhlissa 2004.­

Barton aloitti uransa vain 8-vuotiaana ja esiintyi lapsena useissa kassamagneeteissa, kuten Kuudes aisti ja Notting Hill -elokuvissa. Bartonin todellinen läpimurto oli O.C.-sarja, jota esitettiin vuosina 2003-2007.

Barton oli 8-vuotias aloittaessaan Hollywood-uransa.­

Sarja teki Bartonista teini-idolin ja näyttelijälle povattiin menestyksekästä uraa myös elokuvien puolella. Bartonin tähti kuitenkin himmeni, sillä näyttelijä tuli julkisuudessa tunnetummaksi ankarasta bilettämisestään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?