Viihde

Me Naiset: Malla Malmivaara tapasi näyttelijäveljensä vasta aikuisena – ensikohtaaminen oli tunteikas: ”Vieras ihminen, joka on tosi tuttu”

Julkaistu:

Sisarukset
Näyttelijä-laulaja kasvoi tietäen veljensä olemassaolosta, mutta sisarukset tapasivat vasta vuonna 2006.
Näyttelijä ja laulaja Malla Malmivaara, 34, kertoo torstaina ilmestyneessä Me Naiset -lehdessä tavanneensa velipuolensa vasta aikuisena. Malmivaara ja veli Miika Laakso, 30-vuotias Teatterikorkeakoulusta valmistunut näyttelijä, kertovat lehdessä yhdessä tarinansa.

Sisarukset myös näyttelevät yhdessä Ylen Kimmo-komediasarjassa. Heillä on yhteinen äiti, joka ei ole ollut aktiivisesti mukana kummankaan elämässä. Miika Laakso adoptoitiin 1,5-vuotiaana ja Malla Malmivaara kasvoi yhdessä Matias-veljensä kanssa isänsä kanssa.

Sisarukset kertovat Me Naisissa olleensa ensimmäisen kerran yhteydessä toisiinsa Mallan ollessa teini-ikäinen. Perheet kirjoittivat toisilleen pitkät kirjeet ja lähettivät kuvia. Tätä seurasi kuitenkin kymmenen vuoden hiljaiselo.


Syystalvella 2006 aika oli lopulta kypsä, ja sisarukset sopivat tapaamisen Helsinkiin Stockmann-tavaratalon kellon alle. Paikalle saapuivat biologisen äidin aiemmasta suhteesta syntynyt isosisko Pigga Filenius, Malla, Matias sekä Miika.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kaikki tunteet pakenivat ja riisuutuivat, tuli hämmentävä, painoton olo. Päässä raksutti vain, että siinä on vieras ihminen, joka on tosi tuttu. Tunne oli jännällä tavalla jopa arkinen, Malla kuvailee.

Myöhemmin sisarusparvi täydentyi vielä Yhdysvalloista löytyneellä 25-vuotiaalla siskopuolella. Sisarusten äiti asui maassa viimeiset vuotensa ennen kuolemaansa.

Malla Malmivaaralla on kaksi lasta, 13-vuotias Osla ja 2-vuotias Rufus. Hänen puolisonsa on muusikko Boris Nordin.

– Koko perhe on mielettömän onnellinen ja kiitollinen ja voi hyvin, Malmivaara iloitsi IS:lle Rufus-kuopuksensa syntymän jälkeen.

– Osla on ihana hoitava isosisko.

Malmivaaran viimeisimpiä töitä ovat Kimmo-sarjan lisäksi tv-sarjat Mustat lesket sekä Nymfit. Hän on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Veijarit, Likainen pommi ja Vuonna 85. Hän on myös tehnyt musiikkia nimellä Belle Who.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt