Brittilehdet lyttäsivät Saara Aallon asuvalinnan tv-gaalassa: ”Meni överiksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Brittilehdet lyttäsivät Saara Aallon asuvalinnan tv-gaalassa: ”Meni överiksi”

Saara Aalto nähtiin keskiviikkoiltana suuressa tv-tapahtumassa Lontoossa. Hänen asuvalintansa ei kuitenkaan ollut brittilehdistön mieleen.

26.1.2017 7:50

Britannian X Factorissa toiseksi sijoittuneella Saara Aallolla pitää kiirettä musiikkirintamalla keikkojen ja levyn teon tiimoilta. Mutta niin kiire hänellä ei kuitenkaan ole, etteikö hän ehtisi edustamaan myös punaisella matolla.

Keskiviikkoiltana Lontoossa vietettiin vuotuista National Television Awards -gaalaa, ja tapahtumassa nähtiin myös Suomen oma Saara.

Saara oli pukeutunut tapansa mukaan näyttävästi. Hänellä oli yllään kirkkaan pinkki asu, jonka hameosa oli suuri tylliunelma ja yläosa koostui puolestaan pinkeistä kukista.

Laulajattaren hiukset oli kiharrettu ja niiden latvoissa oli myös pinkki väriä.

Matt Terryn kanssa gaalailtaan saapunut Saara ei kuitenkaan saanut brittilehdistöä vakuuttuneeksi asuvalinnastaan.

Esimerkiksi The Sun -lehti on listannut Saaran gaalan epäonnistuneimmin pukeutuneiden tähtien joukkoon. Lehdessä Saaran kerrotaan näyttäneen nätiltä, mutta mekko oli liian pöyhkeä eikä sen tyyli sopinut punaiselle matolle.

Daily Mailissa Saaran kirjoitetaan pukeutuneen ”tyypilliseen tapaansa erikoisesti” ja Mirrorin mielestä hänen asunsa oli yliampuva.

– Saara Aalto meni asunsa kanssa överiksi, kirjoitti Mirror.

Saara Aalto julkaisi eilen myös uutisen sosiaalisen median tileillään. Saaran Hartwall-areenan keikalla nähdään myös X Factor -voittaja Matt Terry.

– Ihana Matt on tulossa esiintymään mun kanssa Hartwall Areenalle 15.4! Oisko sitten vihdoin dueton paikka, nainen kirjoittaa Instagram-kuvansa yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?