Minka Kuustonen häikäisi avonaisessa mekossa seksikkäänä rouva Trumpina – Mikko Kuustonen: ”Turha odottaa joulukorttia Donaldilta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Minka Kuustonen häikäisi avonaisessa mekossa seksikkäänä rouva Trumpina – Mikko Kuustonen: ”Turha odottaa joulukorttia Donaldilta”

Minka Kuustosen Putous-debyytti teki vaikutuksen muusikkoisään.

Minka Kuustonen esitti Melania Trumpia viime lauantain Putouksessa.­

26.1.2017 9:32

Torstaina uuden kappaleen julkaissut muusikko ja tv-persoona Mikko Kuustonen ei ollut Suomessa viime lauantaina, kun Putouksen uusi kausi alkoi ja hänen tyttärensä Minka debytoi ohjelman näyttelijänä.

Isä-Kuustonen ei ole vieläkään nähnyt lauantain Putous-jaksoa, mutta pieniä paloja ohjelmasta hänen silmiinsä on kantautunut. Kuustonen kertoo lukeneensa muun muassa Minka-tyttärensä roolista Melania Trumpina sketsissä, jossa irvailtiin Yhdysvaltain tuoreelle presidentille Donald Trumpille.

Kuustonen oli pukeutunut sketsiin melaniatrumpmaisesti avonaiseen vaaleaan mekkoon ja hän puhui vuorosanansa hyvin itäeurooppalaisella murteella.

– Näin, että Minka päätyi ohjelmassa Melania Trumpiksi. Mistäpä sitä isä voisi olla enemmän ylpeä? Tuli olo, että olen kasvattajana jossain onnistunut, Kuustonen naurahtaa suureen ääneen.

– Laitoinkin Minkalle viestiä myöhemmin, että hänen taitaa olla turha odottaa green cardia Yhdysvaltoihin tai joulukorttia Donaldilta.

Minka Kuustosen sketsihahmo ohjelmassa on radiomies Murosen Kari. Isä-Kuustonen oli saanut hahmosta esimakua jo ennen Putousta.

– Minulla oli kunnia tavata Murosen Kari jo etukäteen, Kuustonen nauraa.

– Minka pyöritti hahmogalleriaansa jo leikki-ikäisenä kiitettävään tahtiin. Ihailen sitä, että hän on jalostanut puuhastaan ammatin.

– Murosen esikuvien haastateltavana olen myös saanut muutaman kerran piipahtaa ja hahmo on hämmentävän tuttu ja rakastettava.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?