Melkoinen pituusero: Janne Katajan ja Sara Forsbergin yhteiskuva on hervoton – ”Meistä tehdään pilaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Melkoinen pituusero: Janne Katajan ja Sara Forsbergin yhteiskuva on hervoton – ”Meistä tehdään pilaa”

Sara Forsberg ja Janne Kataja toimivat temppumestareina uudessa viihdeohjelmassa. Kollegoiden pituusero naurattaa heitä itseäänkin.

24.1.2017 17:22

Suosikkijuontaja Janne Kataja ja laulaja, Youtube-videoillaan julkisuuteen ponnahtanut Sara Forsberg eli SAARA toimivat temppumestareina Nelosen uudessa viihdeohjelmassa Kaikki vastaan 1.

Energinen ja positiivinen parivaljakko testaa ohjelmassa käytännössä asioita, temppuja ja stuntteja, joita monet ovat saattaneet pohtia itsekseen useita kertoja.

Kun Kataja ja Forsberg seisovat vierekkäin, ei voi mitenkään olla huomaamatta heidän pituuseroaan – varsinkaan, kun Forsbergillä on korkokengät jalassa.

– Mä olen 183, Forsberg paljastaa pituutensa.

– Ja mä olen jotain 170–173. En ole ihan varma, koska olen valehdellut niin pitkään olevani 176, Kataja puolestaan nauraa.

– Tässä ohjelmassa tullaan näkemään aika paljon meidän pituuseroa, Forsberg tokaisee ja huomauttaa, että hänestä on mukava edustaa tv:ssä pitkien naisten koulukuntaa.

– Tuntuu, että he (tuotanto) tekevät pilaa meistä, mutta en tiedä kummasta, temppumestarit naureskelevat.

– On se kova kohtalo, kun joutuu työskentelemään itseään kauniimmassa ja paremmassa seurassa, Kataja vitsailee.

– Kyllä sitä tuntee itsensä melkoiseksi pikkupojaksi.

Sara Forsbergin pituus tuli ilmi myös Talent Suomi -ohjelman kuvauksissa, jossa hän poseerasi yhdessä laulaja Anna Abreun kanssa. Abreu on 153 senttimetriä pitkä ja Forsberg 183 senttimetriä, eli laulajien pituusero on huimat 30 senttimetriä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?