”Maailman identtisimmät kaksoset” katuvat kauneusleikkauksiaan – pitävät lopputulosta rumana: ”Häpeämme” - Viihde - Ilta-Sanomat

”Maailman identtisimmät kaksoset” katuvat kauneusleikkauksiaan – pitävät lopputulosta rumana: ”Häpeämme”

Identtiset kaksoset Anna ja Lucy DeCinque katuvat karvaasti heille tehtyjä kauneusleikkauksia.

23.1.2017 22:51

Australialaiskaksoset Anna ja Lucy DeCinque, 31,ovat tulleet tunnetuiksi maailman identtisimpinä kaksosina, jotka jakavat aivan kaiken. Kaksoset syövät grammalleen samankokoisia aterioita, juovat millilleen saman verran vettä ja jopa jakavat saman miehen. Kaikki kolme nukkuvat samassa sängyssä ja siskokset käyvät yhdessä suihkussakin.

Identtiset kaksoset ovat esiintyneet useissa tv-sarjoissa kertomassa eriskummallisesta elämästään. Nyt siskosten auvoinen yhteiselo on uhattuna. Kaksoset kertovat New Idea -lehdelle lääkärin diagnosoineen heidän kärsivän vääristyneestä kehonkuvasta.

Kaksoset ovat käyttäneet satoja tuhansia euroja kauneusleikkauksiin, joiden tarkoitus on saada heidät näyttämään tismalleen samalta. He ovat identtisiä kaksosia, mutta Anna ja Lucy ovat esimerkiksi turvautuneet silikonirintoihin saadakseen povensa tismalleen samannäköiseksi ja kokoiseksi.

–Annosten on oltava identtisiä. Mittaamme vesilasillisetkin millilleen. On kuin emme olisi olemassa, jos toinen ei ole vierellä, naiset ovat kertoneet, kaksoset ovat kertoneet arjestaan.­

Kaksoset kertovat lehdelle katuvansa nyt kaikkia heille tehtyjä kauneusleikkauksia, eikä lopputulos vastaa enää heidän kauneusihannettaan.

– Kadumme kaikkea. Minkä luulimme olevan kaunista, onkin nyt rumaa mielestämme. Haluamme huulet, jotka näyttävät sopusuhtaisilta kasvoihimme verrattuna, he surevat lehden haastattelussa.

–Aiomme vanheta yhdessä. Jos toinen menee vessaan, niin toisenkin on mentävä, ja jos toinen menee suihkuun, niin toinen seuraa mukana, kaksoset ovat kuvailleet yhteiseloaan.­

Anna ja Lucy sanovat syövänsä masennuslääkkeitä ja hakeutuneen hoitoon saadakseen apua vääristyneeseen kehonkuvaan. Tulevaisuudessa he haluavat omien sanojensa mukaan näyttää luonnollisemmalta.

Tältä Anna ja Lucy näyttivät ennen kauneusleikkauksia:

Perth identical twins reveal body dysmorphia diagnosis https://t.co/B0y7CfeprQ pic.twitter.com/QZNjyZdAXp— Cristóbal Delatorre (@Cristo8444) 23. tammikuuta 2017

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Siskokset myöntävät heidän täydellisyydentavoittelunsa tehneen heistä onnettomia ja ahdistuneita.

– Katsomme toistemme vikoja päivittäin. Jos toisella on finni, niin kumpikaan ei voi lähteä ulos talosta. Häpeämme, mitä olemme tehneet itsellemme. Mutta hyväksymme tekomme ja sen, että kehonkuvamme on vääristynyt, he sanovat.

Anna ja Lucy kiittävät miestään Beniä tämän tuesta. Kaksoset aikovat avioitua miehen kanssa lähitulevaisuudessa.

– Monet ihmiset eivät ymmärrä tätä elämäntyyliä, mutta emme satuta ketään tekemisillämme. Emme ole kateellisia toisillemme Benin huomiosta. Jos siskoni suutelee Beniä, niin Ben suutelee heti minua, naiset selventävät, Anna ja Lucy ovat kertoneet haastatteluissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?