Eevi Teittinen loisti pikkuruisessa minimekossa – ei hätkähdä TTK:n niukkoja esiintymisasuja: ”Mennään aivan uusien haasteiden pariin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Eevi Teittinen loisti pikkuruisessa minimekossa – ei hätkähdä TTK:n niukkoja esiintymisasuja: ”Mennään aivan uusien haasteiden pariin”

Fitness-urheilija Eevi Teittinen astuu oman mukavuusalueensa ulkopuolelle osallistumalla Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan.

23.1.2017 20:11

Fitness-urheilija ja bloggaaja Eevi Teittinen ei hätkähdä Tanssii tähtien kanssa -kilpailun niukkoja esiintymisasuja.

– Kyllä siihen on aikalailla totuttu. Siinä vaiheessa kun olet ollut bikineissä koko Suomen edessä, niin eiköhän se oo vähän niin kun siinä, Teittinen toteaa Ilta-Sanomille.

Bikinifitness-kisoissa nähty Teittinen pukeutui helmikuussa ruutuihin palaavan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lehdistötilaisuuteen lyhyeen hopeiseen minimekkoon.

Rankkaan kuntoiluun tottunut Teittinen toteaa lähtötasonsa tanssin parissa olevan melko lähellä nollaa.

– Ei ole tanssitaustaa eli nyt mennään aivan uusien haasteiden pariin, hän pohtii.

– Arvosanaksi antaisin 6. Se on sellainen, että olen tanssinut kotona lauantai-iltana yhden viinilasin jälkeen, Teittinen nauraa.

Räppäri Uniikin entisenä kihlattunakin tunnettu Teittinen kertoo seuranneensa TTK:ta aiemmin, vaikkei yleensä televisiota katsokaan. Hän toteaa sarjan yhdeksännen tuotantokauden voittaneen Pete Parkkosen sekä laulaja Anna Abreun olleen suosikkejaan.

– Tämä on tosi hauska formaatti ja ihan loistava haaste itselleni. Pitää uskaltaa lähteä mukaan myös sellaisiin juttuihin, jotka ei ole ihan varmoja itselle.

Teittisen tanssiparina toimiva Jani Rasimus hehkuttaa kaksikon olevan samanhenkisiä. Hän myös uskoo Teittisen urheilutaustan auttavan rankoissa tanssitreeneissä.

– Kuntopuoli on ihan selkeä vahvuus. Eevi on hyvännäköinen mimmi eli kaikki avut on kohdillaan.

Tiistaina tanssitreenit aloittava kaksikko aikoo sitoutua treenaamiseen kunnolla ja asettaa selkeät tavoitteet.

– Kovasti tehdään toistoja ja töitä ja katsotaan, että homma saadaan pelittämään. Sitten vasta lähdetään kotiin, kun homma toimii, Rasimus toteaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?